Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investeren in Commercieel Vastgoed in Turkije: Gids, Hoe-te-doen en Advies

15.1.2019

Investeren in Commercieel Vastgoed in Turkije: Gids, Hoe-te-doen en AdviesCommercieel vastgoed in Turkije is een andere vastgoed markt dan woonhuizen, en een goede inschatting bij het beoordelen van potentiële hotels, kantoren, winkels, restaurants of bars, zorgt ervoor dat de investering loont.

Of u nu een pand wilt voor uw eigen bedrijf of als een kopen-om-te-verhuren belegging, aantrekkelijke prijzen per vierkante meter vormen een grote aantrekkingskracht, maar de marktomstandigheden zijn nog steeds hetzelfde en bepaalde aspecten zoals ligging zijn van het allergrootste belang.

Voor ondernemers is het belangrijkste voordeel ten opzichte van huren de veiligheid op lange termijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over huurverhogingen en zult ook de vruchten van de kapitaalgroei plukken. Mocht u toekomstige fondsen nodig hebben om uit te breiden, dan kunt u een nieuwe hypotheek nemen en tevens het ontwerp van het pand wijzigen, mits dit in overeenstemming blijft met de regelgeving.

Het bekijken van Commercieel Vastgoed in Turkije

Bij het bekijken van mogelijke panden, zijn de belangrijkste aspecten om te overwegen...

Ruimte: Krappe werkomgevingen kunnen de dagelijkse gang van zaken hinderen en bijdragen aan chaos en desorganisatie. De voorkant van bedrijfseigendommen verwijst naar het gebied waar klanten binnenkomen en worden bediend, terwijl de achterzijde van een gebouw de opslag- en werkgebieden zijn, zoals de keuken in een restaurant. Beide moeten zorgvuldig worden bekeken.

Autoparking en Transport: zijn er voldoende parkeerplaatsen voor u, uw werknemers en toekomstige klanten? Zijn er lokale busroutes dicht in de buurt of moeten klanten twee busritten maken of hebben ze een taxi nodig?

Sfeer: Hoewel inrichting en esthetische kenmerken gemakkelijk kunnen worden aangepast, moet u een toekomstvisie hebben om ervoor te zorgen dat de sfeer overeenkomt met uw stijl en merk. Het op de markt brengen van elegante, luxe goederen in een oude kantoorruimte jaagt de klanten weg.

Juridische beperkingen: bij het bekijken van panden, moet u ook rekening houden met licentiebeperkingen. Het is bijvoorbeeld illegaal in Turkije om alcohol te verkopen binnen een straal van 100 meter van een school of moskee. Sommige verkopers accepteren het vasthouden van contracten, dus kopers kunnen de koop annuleren als licenties worden geweigerd.

Locatie: Als een cruciale factor is locatie alles. Als uw bedrijf binnenkomende klanten nodig heeft, moet het aan een centrale, drukke weg gelegen zijn. Beoordeel de lokale demografische gegevens en de klantenbestanden. Het openen van een bar met livemuziek in een buitenwijk zal de relaties met de nieuwe buren belemmeren. Bedrijven dichtbij een druk verkeersniveau zijn duurder dan panden in een achteraf straat gelegen, maar uiteindelijk brengen de voordelen brengen in het algemeen meer op.

Kopen-om-te-verhuren Commercieel Goed versus Residentieel Onroerend Goed

Voor veel kopen-om-te-verhuren investeerders hebben bedrijfsruimten om drie redenen de voorkeur boven woonwijken. Huuropbrengsten zijn hoger én de huurders willen een veiligheid op lange termijn, zodat ze contracten ondertekenen voor periodes van 5 tot 10 jaar, terwijl residentiële bewoners meestal slechts één jaar contracten ondertekenen.

Ten derde zijn de bedrijfskosten voor zakelijke eigenaars lager. Turkse particuliere eigenaren betalen vergoedingen, zoals de gemeenschappelijke exploitatiekosten en reparaties, terwijl commerciële huurders alle overheadkosten betalen en het terugvorderen op hun belastingen.

Hoe een Turkse Commerciële Vastgoedbelegging kopen?

Als uw Turkse makelaar, zullen wij u begeleiden bij het kopen van commercieel vastgoed in Turkije. Bel of mail met een ervaren verkoopadviseur voor meer informatie. We helpen bij het vinden van vastgoed en het invullen van een beoordeling om te bepalen welke past bij uw toekosmstvisie. Zie ook onze portfolio van vastgoedbeleggingen in Turkije en vul het aanvraagformulier in voor meer informatie.

Immo Nieuws16.2.2019
Een Russische vrouwelijke kandidate in de running voor het Burgemeesterschap in Alanya
31.1.2019
Ontvangst Turkse Staatsburgerschap 30 dagen via Investering
15.1.2019
Investeren in Commercieel Vastgoed in Turkije: Gids, Hoe-te-doen en Advies
12.12.2018
In Aanbouw Onroerend Goed zijn nu Beschikbaar voor Turks Staatsburgerschap door Investering
1.12.2018
Het Digitale Tijdperk Van de Eigendomsakte Begint in Turkije
12.11.2018
Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan
29.10.2018
'S Werelds Grootste Luchthaven; Int. Luchthaven Istanbul Geopend
1.10.2018
Ons Kantoor in Spanje is Geopend voor Zaken
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!