Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investeren in Commercieel Vastgoed in Turkije: Gids, Hoe-te-doen en Advies

15.01.2019

Investeren in Commercieel Vastgoed in Turkije: Gids, Hoe-te-doen en AdviesCommercieel vastgoed in Turkije is een ander type vastgoed markt dan woonhuizen. Een goede inschatting bij het beoordelen van potentiële hotels, kantoren, winkels, restaurants of bars, zorgt er dan ook voor dat de investering loont.

Of u nu een pand wilt voor uw eigen bedrijf of als een kopen-om-te-verhuren belegging, aantrekkelijke prijzen per vierkante meter vormen de grote aantrekkingskracht, maar de toestand van de markt en andere bepaalde aspecten zoals de ligging, zijn steeds van het allergrootste belang.

Voor ondernemers is het belangrijkste punt met betrekking tot verhuren, de veiligheid op lange termijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over huurverhogingen en zult ook de vruchten van de kapitaalgroei plukken. Mocht u toekomstige fondsen nodig hebben om uit te breiden, dan kunt u een nieuwe hypotheek nemen en tevens het ontwerp van het pand wijzigen, mits dit in overeenstemming blijft met de regelgeving.

Het bekijken van Commercieel Vastgoed in Turkije

Bij het bekijken van mogelijke panden, zijn de belangrijkste aspecten om te overwegen...

Ruimte: Krappe werkomgevingen kunnen de dagelijkse gang van zaken hinderen en bijdragen aan chaos en desorganisatie. De voorzijde van bedrijfseigendommen vormen meestal de ruimte waar klanten binnenkomen en worden bediend, terwijl de achterzijde van een gebouw, vaak de opslag- en werkplaatsen zijn, zoals de keuken in een restaurant. Beide moeten zorgvuldig worden bekeken.

Autoparking en Transport: zijn er voldoende parkeerplaatsen voor u, uw werknemers en toekomstige klanten? Zijn er lokale busroutes dicht in de buurt of moeten klanten twee busritten maken of hebben ze een taxi nodig?

Sfeer: Hoewel inrichting en esthetische kenmerken makkelijk kunnen worden aangepast, moet u een toekomstvisie hebben om ervoor te zorgen dat de sfeer overeenkomt met uw stijl en merk. Het op de markt brengen van elegante, luxe goederen in een oude kantoorruimte jaagt de klanten weg.

Juridische beperkingen: bij het bekijken van panden, moet u ook rekening houden met licentiebeperkingen. Het is bijvoorbeeld illegaal in Turkije om alcohol te verkopen binnen een straal van 100 meter van een school of moskee. Sommige verkopers accepteren het vasthouden van contracten, dus kopers kunnen de koop annuleren als licenties worden geweigerd.

Locatie: De cruciale factor vormt de locatie. Als uw bedrijf zich richt op binnenlopende klanten, dan moet het aan een centrale, drukke weg gelegen zijn. Beoordeel de lokale demografische gegevens en de klantenbestanden. Het openen van een bar met livemuziek in een buitenwijk zal een goede relatie met de nieuwe buren belemmeren . Bedrijven dichtbij een drukke verkeersader zijn duurder dan panden in een achteraf straat gelegen, maar uiteindelijk brengen de voordelen in het algemeen meer op.

Kopen-om-te-verhuren Commercieel Goed versus Residentieel Onroerend Goed

Voor veel kopen-om-te-verhuren investeerders genieten bedrijfsruimten om drie redenen de voorkeur boven woonwijken. Huuropbrengsten zijn hoger én de huurders willen een veiligheid op lange termijn, zodat ze contracten ondertekenen voor periodes van 5 tot 10 jaar, terwijl residentiële bewoners meestal slechts één jaar contracten ondertekenen.

Ten derde zijn de bedrijfskosten voor zakelijke eigenaars lager. Turkse particuliere eigenaren betalen vergoedingen, zoals de gemeenschappelijke exploitatiekosten en reparaties, terwijl commerciële huurders alle overheadkosten betalen en het terugvorderen op hun belastingen.

Hoe een Turkse Commerciële Vastgoedbelegging kopen?

Als uw Turkse makelaar, zullen wij u begeleiden bij het kopen van commercieel vastgoed in Turkije. Bel of mail met een ervaren verkoopsadviseur voor meer informatie. We helpen u bij het vinden van vastgoed en het invullen van een beoordeling om te bepalen welke het meest aansluit bij uw toekosmstvisie. Bekijk tevens onze portfolio van vastgoedbeleggingen in Turkije en vul het aanvraagformulier in voor meer informatie.

Immo Nieuws13.04.2021
Frauduleuze methoden van Turks staatsburgerschap worden opgespoord
1.04.2021
Nieuwe Generatie Winstgevende Vastgoedinvesteringen: UNIVA Studentenhuisvesting
3.03.2021
Spain Homes is nu online met zijn vernieuwde gezicht!
16.02.2021
Buitenlandse investeerders willen hun vastgoed in Turkije houden!
4.02.2021
Bitcoin piekte, winst gerealiseerd in onroerend goed
28.12.2020
De vastgoed koopsgids: Istanbul in 6 talen is gelanceerd
11.11.2020
Het Covid-19-Vaccin is Klaar met de Bijdrage van Turkse Wetenschappers in Duitsland
19.09.2020
U kunt een woning kopen met cryptovaluta met slechts één klik
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP