Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investering Grondstuk met Zeezicht in Ortahisar Trabzon

Investering Grondstuk met Zeezicht in Ortahisar Trabzon, Trabzon / Ortahisar
Prijs 173.500 €
  • Algemeen Details
  • Trabzon / Ortahisar
  • 3845 m²
  • 9 km
  • 12 km
  • 20 km
Immo nr. ARSA-073

Top 3 Redenen om te Kopen

• Aan de weg en uitzicht op zee
• Elektriciteits- en waterinfrastructuur
• Eenvoudige transportfaciliteiten

3.845 m² Noordelijke Gericht Grondstuk met 2 Verdiepingen Bouwvergunning in Ortahisar

Het grondstuk heeft een geweldige ligging in Ortahisar, Trabzon. Deze regio trekt de aandacht met de nabijheid van het stadscentrum, sociale voorzieningen en de nieuwe stedelijke infrastructuur. Ortahisar geniet de voorkeur door zijn grote investeringsmogelijkheden en geschikte keuzes van vele buitenlandse investeerders en kopers. Als je een land in Trabzon wilt kopen, biedt Ortahisar u niet te missen mogelijkheden.

Het vrijliggende grondstuk wordt omringd door particuliere huizen. Het land met uitzicht op zee bevindt zich op een hoek in Ortahisar. Grondstuk te koop in Trabzon ligt op 20 km naar de internationale luchthaven Trabzon, 12 km naar de zee en 9 km naar het centrum van de stad. Het land aan de weg biedt makkelijke toegang tot alle voorzieningen.

3.845 m² op het noorden gelegen grondstuk heeft elektriciteit- en water substructuur. Dit land is geschikt voor een bouwvergunning van 2 verdiepingen. U kunt er een eigen huis of villa bouwen voor een comfortabel leven. Het land biedt een groot voordeel voor wie wil investeren in Trabzon.

*Dit land valt momenteel onder de titel 'landbouwgrond'. Binnen dit jaar zal dit landbouwgebied als 'grondstuk' in het bestemmingsplan opgenomen worden.

Algemene Kenmerken van Investering Grondstuk met Zeezicht in Ortahisar Trabzon

Land / Trabzon / Ortahisar

ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 173.500 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Zee en Natuur Uitzicht Grond in Trabzon TurkijeZee en Natuur Uitzicht Grond in Trabzon Turkije181.500 €Arsin / TrabzonCentraal Gelegen Landbouwgrond in Trabzon OrtahisarCentraal Gelegen Landbouwgrond in Trabzon Ortahisar248.700 €Ortahisar / TrabzonLandbouwgrond in toeristische regio Trabzon CaykaraLandbouwgrond in toeristische regio Trabzon Caykara320.200 €Caykara / TrabzonGrond aan het Strand in een Perfecte Locatie van TrabzonGrond aan het Strand in een Perfecte Locatie van Trabzon2.230.000 €Yomra / Trabzon