Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investeringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa

Investeringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / OsmangaziInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Bursa / Osmangazi - videoInvesteringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Vloer Plannen-1Investeringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Vloer Plannen-2Investeringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 64.700 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Osmangazi
 • 102 m² - 191 m²
 • 3+1, 4+1
 • 2
 • 1, 2, 4
 • 02/2022
 • 6
 • in opbouw
 • 4.5 km
 • 25 km
 • 55 km
Immo nr. BRS-074

Top 3 redenen om te kopen

• Dicht bij de grootste parken in de stad
• Voordelige prijzen en afbetalingsplannen
• Gelegenheid om in het stadscentrum te wonen

Ruim onroerend goed met ingebouwd aardgassysteem in Osmangazi Bursa

Het onroerend goed bevindt zich in Osmangazi, het meest centrale en groene gebied van Bursa. De appartementen liggen op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen zoals markten, openbare bazaar, zwembaden, scholen, banken, ziekenhuizen en groene zones. Het onroerend goed van Bursa ligt op 1,5 km van het dichtstbijzijnde metrostation, op 2 km van de dierentuin van Bursa en het botanische park, op 3 km van het cultuurpark Reşat Oyal, op 4,5 km van de overdekte bazaar en de Grote Moskee van Bursa, op 5,5 km van het winkelcentrum Sur Yapı, 6,5 km van km naar Inkaya historischesdoorn, 18 km naar Uludağ Nationaal Park, 25 km naar IDO Veerboothaven en Mudanya, en 55 km naar Bursa Yenişehir Luchthaven.

Het wooncomplex heeft een bouwoppervlakte van 6.962 m² met in totaal 112 appartementen en 16 commerciële panden. Het wooncomplex heeft voorzieningen als een inpandige parkeerplaats, een goed onderhouden tuin, wandelpaden, zitjes, een kinderspeeltuin en 24/7 bewaking.

Soorten onroerend goed

Appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon.

Appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 balkons.

4 slaapkamerappartementen hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 4 balkons.

Algemene Kenmerken van Investeringsvastgoed in de buurt van botanische tuinen in Bursa

Appartement / Bursa / Osmangazi

In een complexOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24TuinAirconditioningDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keuken
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement64.700 €4+1 Appartement125.400 €*Prijs update op 6.04.2021 12:27:51

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Bekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale ComplexBekroonde Bursa Appartementen in het Kolossale Complex58.800 €2+1, 3+1, 4+1Osmangazi / BursaRolstoelvriendelijke, centraal gelegen onroerend goed in BursaRolstoelvriendelijke, centraal gelegen onroerend goed in Bursa57.600 €3+1, 3+1 dpCentrum / BursaAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, BursaAppartementen met uitzicht op zee en bos in Mudanya, Bursa64.700 €2+1, 3+1, 4+1 dpMudanya / BursaNieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van BursaNieuwe Appartementen Op Gewenste Locatie van Bursa66.200 €3+1, 4+2 dpMudanya / Bursa