Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investeringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul

Investeringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul, Istanbul / AvcilarInvesteringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoInvesteringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul, Vloer Plannen-1Investeringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul, Vloer Plannen-2Investeringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 256.600 €Geverifieerde prijs
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Istanbul / Avcilar
  • 139 m² - 239 m²
  • 1.7 km
  • 8 km
Immo nr. TIC-090

Top 3 Redenen om te Kopen

• Investeringsmogelijkheid
• Vlakbij de universiteit
• Winkels aan de straat

Avcılar Winkels Bieden Eenvoudig Betalingsplan en een geweldige Investeringsmogelijkheid in Istanbul

Commerciële winkels hebben een geweldige locatie in Avcılar in de buurt van de universiteit. Avcılar biedt makkelijk toegang tot alle delen van Istanbul. Daarom geniet deze regio de voorkeur bij veel beleggers en kopers. Als u in Istanbul wilt investeren, is deze regio een ideale keuze voor u.

Investeringswinkels in Avcılar Istanbul bevinden zich op 12 km van Ataköy, op 20 km van het handelscentrum İstoç, op 800 m van de snelweg E-5, op 900 m van de universiteit Avcılar Campus van Istanbul, en op 1.7 km van het Küçükçekmecemeer.

Er zijn hier 3 winkels beschikbaar. De oppervlaktes van de winkels vierkante varëren van 139 m2 tot 239 m². De investeringswinkels bestaan ​​uit een kelderverdieping, een begane grond en tussenverdieping/mezzanine of begane grond en tussenverdieping/mezzanine of slechts enkel begane grond. Als u in Istanbul wilt investeren, zijn deze winkels een ideale keuze voor u.

Algemene Kenmerken van Investeringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul

Commerciële / Istanbul / Avcilar

Strand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 256.600 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel Istanbul Vastgoed 3 km tot Atatürk LuchthavenCommercieel Istanbul Vastgoed 3 km tot Atatürk Luchthaven228.800 €Bakirkoy / IstanbulWinkels die Huurinkomsten Garanderen in IstanbulWinkels die Huurinkomsten Garanderen in Istanbul215.000 €Beylikduzu / IstanbulSleutelklaar Commercieel Vastgoed met Huurder in IstanbulSleutelklaar Commercieel Vastgoed met Huurder in Istanbul277.300 €Kucukcekmece / IstanbulTitel Akte Gereed Commercieel Vastgoed in IstanbulTitel Akte Gereed Commercieel Vastgoed in Istanbul315.700 €Esenyurt / Istanbul