Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investeringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul

Investeringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul, Istanbul / AvcilarInvesteringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul, Istanbul / Avcilar - videoInvesteringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul, Vloer Plannen-1Investeringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul, Vloer Plannen-2Investeringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 142.600 €Geverifieerde prijs
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Istanbul / Avcilar
  • 87 m² - 852 m²
  • 1.7 km
  • 8 km
Immo nr. IST-481

Top 3 Redenen om te Kopen

• Investeringsmogelijkheid
• Vlakbij de universiteit
• Winkels aan de straat

Avcılar Winkels Bieden Eenvoudig Betalingsplan en een geweldige Investeringsmogelijkheid in Istanbul

Commerciële winkels hebben een geweldige locatie in Avcılar in de buurt van de universiteit. Avcılar biedt makkelijk toegang tot alle delen van Istanbul. Daarom geniet deze regio de voorkeur bij veel beleggers en kopers. Als u in Istanbul wilt investeren, is deze regio een ideale keuze voor u.

Investeringswinkels in Avcılar Istanbul bevinden zich op 12 km van Ataköy, op 20 km van het handelscentrum İstoç, op 800 m van de snelweg E-5, op 900 m van de universiteit Avcılar Campus van Istanbul, en op 1.7 km van het Küçükçekmecemeer.

Er zijn hier 3 winkels beschikbaar. De oppervlaktes van de winkels vierkante varëren van 139 m2 tot 239 m². De investeringswinkels bestaan ​​uit een kelderverdieping, een begane grond en tussenverdieping/mezzanine of begane grond en tussenverdieping/mezzanine of slechts enkel begane grond. Als u in Istanbul wilt investeren, zijn deze winkels een ideale keuze voor u.

Algemene Kenmerken van Investeringswinkels aan straatkant in Avcılar Istanbul

Commerciële / Istanbul / Avcilar

Strand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 142.600 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel Vastgoed in Nieuwe Centrum IstanbulCommercieel Vastgoed in Nieuwe Centrum Istanbul142.400 €Basaksehir / IstanbulWinstgevende commerciële winkels te koop in IstanbulWinstgevende commerciële winkels te koop in Istanbul136.000 €Esenyurt / IstanbulCommerciële winkel te koop met huurder in Esenyurt IstanbulCommerciële winkel te koop met huurder in Esenyurt Istanbul147.400 €Esenyurt / IstanbulVerhuurd Commercieel Vastgoed in Esenyurt IstanbulVerhuurd Commercieel Vastgoed in Esenyurt Istanbul147.400 €Esenyurt / Istanbul