Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Istanbul Hanzade Mansions

Istanbul Hanzade Mansions, Istanbul / KucukcekmeceIstanbul Hanzade Mansions, Istanbul / Kucukcekmece - videoIstanbul Hanzade Mansions, Istanbul / Kucukcekmece - video
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Kucukcekmece
 • 138 m² aan 153 m²
 • 3+1
 • 2, 3
 • 2
 • 2013
 • 14
 • UITVERKOCHT
 • 1 km
 • 4 km
 • 20 km
Immo nr. IST-031

Luxe Istanbul Onroerend Goed te Koop 

Er zijn verschillende types van bijzondere villa's en appartementen te koop van project van Istanbul Palaces. Deze prachtige woningen zijn te koop in de buurt van de tweede Bosporus, Küçükçekmece Lake en International Amusement Park.

Kucukcekmece is een populair gebied over maatschappelijke en culturel leven. Deze meest luxueuze paleizen hebben een perfecte locatie in de nieuwe ontwikkeling buitenwijk van Istanbul. Luchthaven Atatürk ligt op slechts 10 minuten met de auto. Openbaar vervoer (Metrobus) en ferry (IDO) is op loopafstand. Er zijn veel voorzieningen in dit gebied, zoals grote winkelcentra, ziekenhuizen, apotheken, scholen, enz...

Er zijn vele soorten van residental eigenschappen in Istanbul Palaces Project. Er is een zeer groot kunstmatig meer genoemd als 2.nd Bosporus. De woning is gelegen naast het Küçükçekmece Lake, ook. Kuzguncuk Waterfront Villas is een villa soort woning in het enorme wooncomplex die heet Istanbul Palaces. Andere soorten onroerend goed zijn Sehzade Palaces, Sultan Palaces, Koru Palaces, Kuzguncuk Waterfront Villas, Dolmabahçe Manor, Hünkar Mansions, Hanzade Mansions en Hisar Residence genoemd. Dit een van de meest luxe Istanbul vastgoed gelegen op 125.000 m2. 65% van dit gebied is groene plekken.

Istanbul Palaces bestaan Watch Tower, Barok Tuin, Hasbahce en Mabeyn Garden. Er zijn verschillende speciale parken in dit wooncomplex welke Rose Park, Cure Park en Poet Park. Dit project bestaat uit vele soorten van woon-en commerciële landgoederen. Er zijn shoping centra, markten, restaurants, sauna's en fitnesscentra. Er zijn detectiepoortjes bij de ingang, verzorgers en tuinders. Er zal een cafe zien er uit zoals Maiden's Tower in dit wooncomplex zijn.

Hanzade Mansions hebben verschillende soorten appartementen in deze behuizing comlex. Dit zijn 153m2 3 slaapkamers op de begane grond, 113m2 2 slaapkamers op de begane grond, 2 slaapkamers 113m2 en 3 slaapkamers 138m2 op maximaal vloer met speciale tuin in terras. 3 slaapkamers appartementen hebben een eigen badkamer, dressing, terras, aparte keuken met keukenapparatuur. 2 slaapkamers appartementen hebben een eigen badkamer, dressing, werkkamer, terras, aparte keuken met keukenapparatuur.

Deze Onroerend Goed is UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Istanbul Hanzade Mansions

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinKleedkamerTV SatellietDoucheBadkuipEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

KRIJG GRATIS BROCHUREKRIJG GRATIS BROCHURE Istanbul Hanzade MansionsIstanbul Hanzade Mansions
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Appartementen met Zeezicht en MeerzichtLuxe Appartementen met Zeezicht en Meerzicht41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulExclusieve Appartementen op een Centrale LocatieExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulBetaalbare Appartementen te KoopBetaalbare Appartementen te Koop41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met AfbetalingsplanKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met Afbetalingsplan41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / Istanbul