Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Istanbul Vastgoed

Istanbul Vastgoed, Istanbul / KucukcekmeceIstanbul Vastgoed, Istanbul / Kucukcekmece - videoIstanbul Vastgoed, Istanbul / Kucukcekmece - video
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Kucukcekmece
 • 147 m² aan 178 m²
 • 3+1
 • 3
 • 2
 • 2013
 • 13
 • UITVERKOCHT
 • 1 km
 • 4 km
 • 20 km
Immo nr. IST-029

Luxe Istanbul Vastgoed met Kunstmatige Uitzicht op de Bosporus

Er zijn verschillende soorten speciale villa's en appartementen te koop. Deze prachtige woningen zijn te koop in de buurt van de Küçükçekmece Lake en International Amusement Park.

Kucukcekmece is een populair gebied over sociale en culturele leven. Deze meest luxueuze project hebben een perfecte locatie in het nieuwe ontwikkelen buitenwijk van Istanbul. Atatürk Airport ligt op slechts 10 minuten met de auto. Openbaar vervoer (Metro Bus) en ferry (IDO) is op loopafstand. Er zijn veel voorzieningen in dit gebied zoals grote winkelcentra, ziekenhuizen, apotheken, scholen, enz.

Er zijn vele soorten van woningen in Istanbul vastgoed. De woning is gelegen naast Küçükçekmece Lake. Dit is een van de meest luxe Istanbul vastgoed gelegen op 125.000 m2. 65% van dit gebied is groene plaatsen.

Deze accommodatie bestaat uit Wachttoren, Barok Tuin, Hasbahce en Mabeyn Garden. Er zijn verschillende speciale parken in dit wooncomplex welke Rose Park, Cure Park en Poet Park. Dit project bestaat uit vele soorten residentiële en commerciële landgoederen. Er zijn winkelcentra, markten, restaurants, sauna's en fitnesscentra. Er zijn detectiepoortjes bij de ingang, verzorgers en tuinders. Er zal een cafe lijken op de Maiden's Tower in dit wooncomplex.

Alle appartementen hebben een prachtig uitzicht op het meer. Elk appartementen hebben een eigen tuin aan de terrassen. Er zijn verschillende types van appartementen in deze hoogbouw complex. Deze appartementen zijn 140-178m2 3 slaapkamers en 209-225m2 4 slaapkamers appartementen. 3 slaapkamers appartementen hebben een eigen badkamer, kleedkamer, meidenkamer, 2 terrassen, aparte keuken met keukenapparatuur. 4 slaapkamers appartementen hebben een eigen badkamer, kleedkamer, dienstbode kamer, werkkamer, 2 terrassen, aparte keuken met inbouwapparatuur, 2 jacuzzi in de master badkamer en een terras in de tuin.

Deze vastgoed is UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Istanbul Vastgoed

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinKleedkamerTV SatellietDoucheBadkuipEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

KRIJG GRATIS BROCHUREKRIJG GRATIS BROCHURE Istanbul VastgoedIstanbul Vastgoed
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Appartementen met Zeezicht en MeerzichtLuxe Appartementen met Zeezicht en Meerzicht41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulExclusieve Appartementen op een Centrale LocatieExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulBetaalbare Appartementen te KoopBetaalbare Appartementen te Koop41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met AfbetalingsplanKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met Afbetalingsplan41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / Istanbul