Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl

Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / BektasKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Alanya / Bektas - videoKoop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-1Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-2Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-3Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-4Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-5Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-6Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-7Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-8Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-9Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-10Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-11Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-12Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-13Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-14Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-15Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-16Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-17Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-18Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-19Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-20Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-21Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Interieur Foto-22Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Vloer Plannen-1Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Vloer Plannen-2Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl, Vloer Plannen-3
Prijs 595.000 €
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Bektas
 • 420 m²
 • 5+2
 • 4
 • 2
 • 2013
 • 2
 • Instapklaar
 • 3,5 km

Distance to the social facilities1.5 km

Immo nr. ALN-208

Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl met een Panoramisch Uitzicht op de Middellandse Zee

Villa in Alanya ligt in de regio Bektas. De regio Bektas ligt in de noordelijke zijde van het centrum van Alanya en op de helling van het Taurusgebergte. Tegenwoordig zijn er veel nieuwe villa's en appartementen voor buitenlanders gebouwd in Bektas. Tevens vindt u in Bektas traditionele Turkse gerechten en vooral een traditioneel ontbijt in de vele lokale restaurants is aan te bevelen.

Koop een Alanya villa voor een bevoorrechte levensstijl ligt dichtbij vele sociale voorzieningen zoals cafés, restaurants, winkels, markten, parken, geldautomaten, openbare bazaar, scholen, ziekenhuizen, apotheken en bushaltes. Villa te koop in Alanya, Turkije ligt op 3,5 km van het strand en 1,5 km naar de dichtstbijzijnde sociale voorzieningen.

Een exclusief project bestaat uit 15 villa's. Alle villa's in dit project zijn speciaal ontworpen om een ​​uniek panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee te garanderen. Elke villa heeft een eigen tuin en zwembad. Alanya villa project heeft vele faciliteiten zoals de goed ontworpen tuin, een generator, een zwembad, een parkeerplaats, een Turks bad, een barbecue, een helicopterbaan, 24/7 bewakingscamerasysteem en beveiliging.

Alanya villa met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee heeft 1.200 m² landoppervlakte en een bebouwde oppervlakte ad 420 m² .

Op de begane grond is er een grote keuken, een eetkamer, een woonkamer, een kelder, een machinekamer, een badkamer, een logeerkamer, een terras en een veranda gebruikt als wintertuin.

Op de eerste verdieping is er een werkkamer, een woonkamer met open haard, een groot terras, 2 slaapkamers en een badkamer.

Op de tweede verdieping is er een grote slaapkamer met een eigen badkamer en een kleedkamer, een slaapkamer met een en-suite badkamer, een slaapkamer, een balkon en een terras.

Koop een villa in Alanya heeft vele faciliteiten zoals een barbecue, spotverlichting, keukenapparatuur, sauna, stalen deur, airconditioning in alle kamers, elektrische boiler, vloerverwarming voor badkamers, kasten, marmeren vloeren, garderobekamer, parketvloer, badkamermeubilair, douchecabines, TV-satellietsysteem en een draadloze internetverbinding.

"MEUBILAIR İS NIET INBEGREPEN IN DE VERKOOPPRIJS!"

Algemene Kenmerken van Koop een villa in Alanya voor Bevoorrechte Levensstijl

Villas / Alanya / Bektas

ZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningKleedkamerRolgordijnenTV SatellietDoucheBarbequeEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 595.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Nature VillasNature Villas580.000 €4+1 dp, 5+1 dpCentrum / AlanyaZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya KargicakZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak525.000 €3+1Kargicak / AlanyaOpen Zeezicht Alanya Huis Met MeubilairOpen Zeezicht Alanya Huis Met Meubilair689.000 €3+1Tepe / AlanyaVolledig Gemeubileerd Huis met Privé Zwembad in Oba AlanyaVolledig Gemeubileerd Huis met Privé Zwembad in Oba Alanya1.100.000 €4+1Oba / Alanya