Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya

Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Antalya / KepezKwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Antalya / Kepez - videoKwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Antalya / Kepez - videoKwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Antalya / Kepez - videoKwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Antalya / Kepez - videoKwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Antalya / Kepez - videoKwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Antalya / Kepez - videoKwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Antalya / Kepez - videoKwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Antalya / Kepez - videoKwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Vloer Plannen-1Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Vloer Plannen-2Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Vloer Plannen-3Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Vloer Plannen-4Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Vloer Plannen-5Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Vloer Plannen-6Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Vloer Plannen-7Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Vloer Plannen-8Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Vloer Plannen-9Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Vloer Plannen-10Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Vloer Plannen-11Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya, Vloer Plannen-12
Prijs vanaf 68.500 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Kepez
 • 100 m² - 120 m²
 • 2+1, 3+1
 • 2
 • 1
 • 07/2021
 • 6
 • In opbouw
 • 5 km
 • 8 km
 • 10 km
Immo nr. AYT-1004

Top 3 redenen om te kopen

• Nabij de snelweg
• Hoogwaardige materialen en vakmanschap
• Aparte keuken en een en-suite badkamer

Hoogwaardige appartementen met nabij snelweg in Kepez Antalya

Luxe appartementen bevinden zich in Kepez, de wijk Göksu. De regio is een van de snelst groeiende regio's met stedelijke transformatieprojecten. De regio ligt dicht bij dagelijkse en sociale voorzieningen door dicht bij knooppunten van het openbaar vervoer.

Appartementen in Antalya Turkije liggen op loopafstand van dagelijkse voorzieningen zoals markten, openbare bazaar, ziekenhuizen, apotheken, scholen en openbare transformatiestops. De appartementen liggen op 5 km van het stadscentrum, 7 km naar de Düden-watervallen, 8 km naar het strand, 9 km naar het busstation van Antalya en 10 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het wooncomplex bestaat uit 3 blokken met 6 verdiepingen en in totaal 48 appartementen. Het complex heeft luxe voorzieningen zoals een fitnesscentrum, zwembad, een goed onderhouden tuin, zitgedeeltes, conciërge, parkeerplaats buiten, lift en 24/7 beveiligings- en beveiligingscamerasysteem.

Soorten appartementen

2 slaapkamerappartementen hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon.

De appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon.

De appartementen beschikken over hoogwaardige binnenvoorzieningen zoals een stalen deur, video-intercom, wifi, TV-satellietsysteem, laminaat en keramische vloeren, douche, zonnepanelen en airconditioning, keukenapparatuur, zonwering, badkamerkasten en spot-en ledverlichting .

Algemene Kenmerken van Kwaliteit appartementen met aparte keuken in Antalya

Appartement / Antalya / Kepez

LiftZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement68.500 €3+1 Appartement77.000 €*Prijs update op 11.09.2020 17:50:44

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Instapklare Moderne Appartementen in Konyaaltı AntalyaInstapklare Moderne Appartementen in Konyaaltı Antalya68.000 €1+1Konyaalti / AntalyaAppartementen in Konyaaltı op 1.5 km van het strandAppartementen in Konyaaltı op 1.5 km van het strand68.000 €1+1, 2+1, 4+1 dpKonyaalti / AntalyaAppartementen in complex met rijke faciliteiten in AntalyaAppartementen in complex met rijke faciliteiten in Antalya69.000 €1+1, 3+1 dpKonyaalti / AntalyaVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zeeVastgoed in Antalya met panoramisch uitzicht op zee69.000 €2+1, 3+1Kepez / Antalya