Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken

Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Istanbul / KucukcekmeceLuxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Istanbul / Kucukcekmece - videoLuxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Istanbul / Kucukcekmece - videoLuxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Istanbul / Kucukcekmece - videoLuxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Istanbul / Kucukcekmece - videoLuxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-1Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-2Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-3Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-4Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-5Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-6Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-7Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-8Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-9Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-10Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-11Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-12Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-13Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-14Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-15Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-16Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-17Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-18Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-19Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Interieur Foto-20Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Vloer Plannen-1Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Vloer Plannen-2Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Vloer Plannen-3Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Vloer Plannen-4Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken, Vloer Plannen-5
Prijs vanaf 158.300 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Kucukcekmece
 • 145 m² - 183 m²
 • 3+1, 4+1
 • 2
 • 1, 2
 • 12/2018
 • Klaar om te verhuizen
 • 3 km
 • 11 km
Immo nr. IST-261

Top 3 redenen om te kopen

• Eigendomsakte en sleutelklare woning
• Familieconcept project
• 5 minuten naar snelweg E5

Sleutelklare appartementen dicht bij belangrijke transportassen in Küçükçekmece

De appartementen van Istanbul bevinden zich in de wijk Küçükçekmece aan de Europese kant, naast de Basın Express Way. Deze regio herbergt veel gekwalificeerde woningbouwprojecten. Dankzij de nabijheid van de TEM Highway is deze regio aan belang gaan winnen met de verkorting van de transporttijd. Er zijn veel sociale voorzieningen zoals scholen, restaurants, ziekenhuizen, banken, apotheken, winkelcentra, culturele centra en nog veel meer.

Appartementen in Istanbul trekken de aandacht op een punt omringd door transportnetwerken als het meest toegankelijke project van de locatie. De TEM Highway ligt op 5 km, de internationale luchthaven Atatürk op 11 km, het Küçükçekmece-meer op 3 km, het winkelcentrum van Istanbul op 8 km en het İSTOÇ Trade Center op 10 km afstand van deze appartementen. U kunt ook gemakkelijk aankomen op de 3e luchthaven en de Yavuz Sultan Selim-brug via de Northern Marmara Motorway Line.

Het enorme complex is gebouwd op een terrein van 22.274 m². Dit complex biedt verschillende alternatieven voor gezinnen van verschillende grootte. Het complex bestaat uit 5 blokken, 394 appartementen en 31 commerciële panden. Het heeft een grote tuin en binnenplaats in het midden van de blokken. Er is ook een binnenzwembad, sauna, stoombad, Turks stoombad, fitnesscentrum, parkeerplaats binnen en buiten, kleuterschool, speeltuin voor kinderen, basketbalveld, cafés, restaurants, generator, watertank, hydrofoor, bliksemafleider, conciërge , 24/7 technische dienst, beveiligingscamerasysteem.

Soorten appartementen

De appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer en een balkon. (Sommige van de appartementen met 2 slaapkamers hebben een en-suite badkamer en een wasruimte.)

De appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en een balkon.

4 slaapkamerappartementen hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en 2 balkons.

Elk appartement is ingericht met de beste voorzieningen voor uw leven. Ze hebben een stalen deur, video-intercom, keukenapparatuur, aardgas, centrale verwarming, TV-satellietsysteem, centrale kabel-tv en warmtekostenverdeler.

Algemene Kenmerken van Luxe Appartementen in Istanbul met Aparte Keuken

Appartement / Istanbul / Kucukcekmece

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement158.300 €4+1 Appartement238.200 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Sleutelklare appartementen met winkelcentrum in IstanbulSleutelklare appartementen met winkelcentrum in Istanbul156.700 €3+1, 4+1 Basaksehir / IstanbulInstapklare Istanbul Appartementen Omgeven door FaciliteitenInstapklare Istanbul Appartementen Omgeven door Faciliteiten155.500 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Eyup / IstanbulPrestigieuze appartementen met slimme technologie in IstanbulPrestigieuze appartementen met slimme technologie in Istanbul159.000 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Kadikoy / IstanbulZeezicht Ruim onroerend goed in Istanbul BeylikdüzüZeezicht Ruim onroerend goed in Istanbul Beylikdüzü163.000 €2+1, 3+1Beylikduzu / Istanbul