Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul

Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Istanbul / SariyerLuxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Istanbul / Sariyer - videoLuxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Istanbul / Sariyer - videoLuxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Istanbul / Sariyer - videoLuxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-1Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-2Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-3Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-4Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-5Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-6Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-7Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-8Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-9Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-10Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-11Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-12Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-13Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-14Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-15Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-16Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-17Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-18Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-19Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-20Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-21Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul, Interieur Foto-22
5.079.600 € % 20
Prijs 4.063.700 €Geverifieerde prijs
 • Algemeen Details
 • 6++
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Sariyer
 • 1200 m²
 • 7+2
 • 7
 • 1
 • 3
 • Instapklaar
 • 1.5 km
 • 40 km
Immo nr. IST-368

Top 3 Redenen om te Kopen

• Opvallende bos- en Bosporusuitzichten
• Privaat zwembad en tuin
• 5 minuten met de auto vanaf de FSM-brug

Gemeubileerde Villa met Opvallend Bosporus- en Boszicht in Sarıyer, Emirgan

Luxe villa met uitzicht op zee is gelegen in Sarıyer, Emirgan. De regio bevat vele belangrijke historische en culturele plaatsen zoals het Şerifler Landgoed, de Emirgan-moskee, het Atlı Landgoed, het Witte Landgoed en het Emirgan bos. De regio telt vele luxe villa's, huizen en herenhuizen. Als u luxe levensstandaard wilt, kan u beter aan deze regio in Istanbul de voorkeur geven.

Luxe villa in Istanbul ligt op 2 km van İstinye Park winkelcentrum, Borusan Contemporary en Fatih Sultan Mehmet brug, 4 km naar Kanyon winkelcentrum en İstanbul Sapphire, 1,5 km naar de kustlijn van Emirgan, 3 km naar de Bosphorus universiteit en 40 km naar de nieuwe luchthaven van Istanbul .

Scholen in de regio: Sarıyer Doğa college, private Mini Mini kleuterschool, private Emirgan kleuterschool, Private Enka kleuterschool, private Yeni Nesil scholen, Tarabya Engelse scholen, private Bahçeköy Bilnet scholen, private İstek Kemal Atatürk scholen, Istanbul Technische universiteit, Nişantaşı universiteit en Bosphorus universiteit.

Ziekenhuizen in de regio: privé Sarıyer medisch centrum, privé Tarabya medisch centrum, privé Alibey medisch centrum, Turkse Oncologie Stichting Nurhan Kocabıyık Yeniköy medisch centrum, Derman medisch centrum, privé Levent ziekenhuis en Acıbadem Maslak ziekenhuis.

Winkelcentra in de regio: winkelcentrum İstinye Park, winkelcentrum Vadistanbul, winkelcentrum Sarıyer, winkelcentrum İstanbul Sapphire, winkelcentrum ÖzdilekPark en winkelcentrum Kanyon.

De villa heeft een gebruiksoppervlakte van 1.200 m² en een terrein van 550 m². Er is een capaciteit van 4 auto parkeerplaatsen. 

De 7+2 villa is 1.200 m².

De luxe ingerichte villa beschikt over en-suite badkamers voor elke kamer, terras, witgoed, tv, veranda, studeertafel, open haard, garderobekamer, tapijt, dubbele beglazing, brandblusser, bubbelbad, wi-fi internetverbinding , privé zwembad en tuin, airconditioners, led-verlichting en een balkon.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Luxe Villa met Privézwembad en Tuin in Istanbul

Villas / Istanbul / Sariyer

LiftZwembadOverdekt ParkeerplaatsTuinAirconditioningKleedkamerTV SatellietDoucheBadkuipMeubelenEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

5.079.600 €% 0  Prijs 4.063.700 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Ruime 8+2 villa met zeezicht te koop in Kartal IstanbulRuime 8+2 villa met zeezicht te koop in Kartal Istanbul1.859.300 €8+2 trplxKartal / IstanbulLuxe Huis in Complex met Rijke Voorzieningen in IstanbulLuxe Huis in Complex met Rijke Voorzieningen in Istanbul1.798.200 €5+1, 6+2Uskudar / IstanbulBosporus visie Gloednieuwe villa in İstanbul ÜsküdarBosporus visie Gloednieuwe villa in İstanbul Üsküdar8.258.300 €6+1Uskudar / IstanbulUniek historisch herenhuis met een privédok in IstanbulUniek historisch herenhuis met een privédok in Istanbul16.931.900 €8+2Beykoz / Istanbul