Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

We keep working at home!

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Moderne Appartementen in een Groot Complex

Moderne Appartementen in een Groot Complex, Istanbul / BasaksehirModerne Appartementen in een Groot Complex, Istanbul / Basaksehir - videoModerne Appartementen in een Groot Complex, Istanbul / Basaksehir - videoModerne Appartementen in een Groot Complex, Istanbul / Basaksehir - videoModerne Appartementen in een Groot Complex, Istanbul / Basaksehir - videoModerne Appartementen in een Groot Complex, Istanbul / Basaksehir - videoModerne Appartementen in een Groot Complex, Istanbul / Basaksehir - videoModerne Appartementen in een Groot Complex, Istanbul / Basaksehir - videoModerne Appartementen in een Groot Complex, Istanbul / Basaksehir - videoModerne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-1Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-2Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-3Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-4Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-5Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-6Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-7Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-8Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-9Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-10Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-11Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-12Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-13Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-14Moderne Appartementen in een Groot Complex, Interieur Foto-15Moderne Appartementen in een Groot Complex, Bouw Fotos-1Moderne Appartementen in een Groot Complex, Bouw Fotos-2Moderne Appartementen in een Groot Complex, Bouw Fotos-3Moderne Appartementen in een Groot Complex, Bouw Fotos-4Moderne Appartementen in een Groot Complex, Vloer Plannen-1Moderne Appartementen in een Groot Complex, Vloer Plannen-2Moderne Appartementen in een Groot Complex, Vloer Plannen-3Moderne Appartementen in een Groot Complex, Vloer Plannen-4Moderne Appartementen in een Groot Complex, Vloer Plannen-5Moderne Appartementen in een Groot Complex, Vloer Plannen-6Moderne Appartementen in een Groot Complex, Vloer Plannen-7
Prijs vanaf 123.400 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Basaksehir
 • 131 m² - 238 m²
 • 3+1, 4+1
 • 1, 2
 • 1
 • 03/2016
 • Instapklaar
 • 1 km
 • 15 km
 • 15 km
Immo nr. IST-110

Top 3 Redenen om te Kopen

• Instapklaar
• Slechts 20 minuten naar de 3e luchthaven
• Het enige winkelcentrum van Başakşehir ligt op loopafstand van deze appartementen

Stijlvolle Appartementen met Moderne Architectuur

Moderne appartementen is gelegen op een aangewezen gebied Basaksehir, Istanbul. Basaksehir is een van de snelst groeiende regio's in Istanbul. Het is een nieuw vastgoed exclusieve project van een betrouwbaar bouwbedrijf met ervaring Istanbul regio. Het ligt heel dichtbij de derde luchthaven. De stijlvolle appartementen liggen dichtbij de belangrijkste snelwegen en het openbaar vervoer. Alle belangrijke sociale voorzieningen zoals scholen, markten, ziekenhuizen, apotheken, cafés, restaurants en Metrobus slechts op 5 minuten afstand van hier. De internationale luchthaven Ataturk, Groot Istanbul Terminal en Atatürk Olympisch Stadion liggen op 15 minuten afstand van hier.

Scholen in de regio: Privé İOSB Technology College, Başakşehir Fatih College, Çınar College, Başakşehir Ensar College, İstanbul Sabahttin Zaim Universiteit, Haliç Universiteit, Medipol Universiteit, İstanbul Universiteit, Kadir Has Universiteit en İstanbul Bilgi Universiteit.

Winkelcentra in de regio: Olimpa Mall, Deposite Outlet Centrum, Mall of İstanbul, Kayaşehir Mall, Başakşehir Metrokent Mall, Marka Dünyası Mall en Terasium Mall.

Ziekenhuizen in de regio: Medipol Universiteir Ziekenhuis, Privé İstanbul Akdent Mond- en Tandheelkundig Gezondheids Polikliniek, Bahçeşehir Medisch Centrum en Privé Başakşehir Medisch Centrum.

Er zijn 2 types appartementen beschikbaar voor verkoop in het tweede project

3 slaapkamer appartementen, 131-175 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een toilet, een garderobekamer en een balkon. (Sommige 3 slaapkamer appartementen hebben een wasruimte en een garderobekamer.)

4 slaapkamer appartementen, 194-238 m2 met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een toilet, een garderobekamer, een wasruimte, een garderobekamer en een balkon.

Moderne appartementen geproduceerd met de hoogste kwaliteitmaterialen die aardbevingbestendig zijn.

Neemt u contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Moderne Appartementen in een Groot Complex

Appartement / Istanbul / Basaksehir

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonOpen plan keukenAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement123.400 €4+1 Appartement172.500 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Comfortabel Istanbul Vastgoed Tussen Meer en ZeeComfortabel Istanbul Vastgoed Tussen Meer en Zee121.600 €3+1Avcilar / IstanbulResidentieel en Commercieel Complex in IstanbulResidentieel en Commercieel Complex in Istanbul121.600 €2+1, 3+1, 4+1Basaksehir / IstanbulExclusieve Appartementen Nabij Snelweg E-5 in IstanbulExclusieve Appartementen Nabij Snelweg E-5 in Istanbul125.000 €1+1, 2+1Bakirkoy / IstanbulSmart Home Appartementen met Luxe Leefstijl in BeylikduzuSmart Home Appartementen met Luxe Leefstijl in Beylikduzu125.100 €2+1, 3+1, 4+1, 5,5+1Beylikduzu / Istanbul