Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Moderne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya

Moderne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / CentrumModerne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Centrum - videoModerne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Centrum - videoModerne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Centrum - videoModerne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Centrum - videoModerne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Centrum - videoModerne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Centrum - videoModerne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya, Vloer Plannen-1Moderne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya, Vloer Plannen-2Moderne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya, Vloer Plannen-3Moderne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya, Vloer Plannen-4
Prijs vanaf 71.300 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Centrum
 • 151 m² - 240 m²
 • 3+1, 4+1 dp, 5+1 dp
 • 2, 3
 • 2, 3, 4
 • 02/2021
 • 4
 • Onder constructie
 • 3 km
 • 1.5 km
 • 40 km
Immo nr. ALN-397

Top 3 Redenen om te kopen

• Op wandelafstand van sociale en dagelijkse voorzieningen
 Op een perfecte locatie in Alanya
 Geschikt voor investeringsdoeleinden

Centraal Vastgoed in Deluxe Complex met Zwembad & Sauna in Alanya

De woning ligt op een perfecte locatie in Alanya, Antalya. Alanya is een van de meest geliefde toeristische regio's van Antalya met zijn luxueuze levensstijl, diverse toeristische activiteiten en uiteraard zijn natuurlijke schoonheden zoals zandstranden, Dimçayı, en de groene natuur. U kunt van uw dag genieten door vanuit de kabelbaan naar Alanya te kijken met een prachtig uitzicht. Bovendien, als u een appartement in Alanya wilt kopen voor investeringsdoeleinden, zal de woning een goede optie voor u zijn.

Alanya onroerend goed te koop bevindt zich op wandelafstand van sociale en dagelijkse voorzieningen zoals winkels, restaurants, banken, geldautomaten, vrachtbedrijven, kinderspeeltuinen, enz. In meer detail, de woning is 1,5 km naar de zee, 3 km naar het centrum van Alanya, 5 km naar Alanya buterminal, 40 km naar Alanya-Gazipasa luchthaven, 126 km naar de internationale luchthaven van Antalya en 137 km naar het centrum van Antalya.

Het moderne residentieel complex bevat vele bevoorrechte faciliteiten zoals een buiten zwembad, een fitnesscentrum, een sauna, een goed ontworpen tuin, een buiten parkeerplaats en een conciërge. Het complex is beveiligd met een 24/7-camerasysteem.

Er zijn 3 types appartementen te koop

3 slaapkamer appartementen zijn 151-156 m² met een woonkamer, separate keuken, 1 of 2 en-suite badkamer, een badkamer en 2, 3 of 4 balkons. (Sommige appartementen hebben een garderobekamer).

4 slaapkamer duplex-appartementen zijn 206-214 m² met een woonkamer, separate keuken, een en-suite badkamer, 1 of 2 badkamers en 4 balkons.

5 slaapkamer duplex appartement is 240 m² met een woonkamer, separate keuken, een en-suite badkamer, een badkamer, een berging en 4 balkons.

De appartementen zijn uitgerust met hoogwaardige keukenapparatuur, warmte-isolatie, verwarmingsinfrastructuur, pvc dubbele beglazing, video-intercom, douchecabine, spotverlichting, staldeur en een centraal tv-satellietsysteem.

Algemene Kenmerken van Moderne Vastgoedbeleggingen op Perfecte Locatie in Alanya

Appartement / Alanya / Centrum

SaunaZwembadConciergeFitnessParkeerplaatsTuinKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen aan Zee in Kestel 2 km naar Alanya CentrumAppartementen aan Zee in Kestel 2 km naar Alanya Centrum70.800 €1+1, 4+1 dpKestel / AlanyaSleutelklaar Vastgoed met Kasteel en Zeezicht in AlanyaSleutelklaar Vastgoed met Kasteel en Zeezicht in Alanya70.500 €1+1, 2+1, 2+1dp, 3+1dp, 4+1dpCentrum / AlanyaAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in AlanyaAppartementen met Prachtig Uitzicht op de Natuur in Alanya72.000 €1+1, 2+1, 3+1, 3+1 phMahmutlar / AlanyaEersteklas Appartementen 650m van Mahmutlar Strand in AlanyaEersteklas Appartementen 650m van Mahmutlar Strand in Alanya73.000 €2+1, 4+1Mahmutlar / Alanya