Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu

Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / KunduModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Bouw Fotos-1Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Bouw Fotos-2Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Bouw Fotos-3Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Bouw Fotos-4Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Bouw Fotos-5Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Bouw Fotos-6Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Bouw Fotos-7Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Bouw Fotos-8Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Bouw Fotos-9Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Bouw Fotos-10Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Bouw Fotos-11Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Vloer Plannen-1Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Vloer Plannen-2
265.500 € % 3
Prijs 257.400 €
 • Algemeen Details
 • Antalya / Kundu
 • 180 m²
 • 3+1
 • 2
 • 1
 • 07/2019
 • 2
 • Onder constructie
 • 15 km
 • 1 km
 • 10 km
Immo nr. AYT-836

CAMPAGNE DETAILS

De modern ontworpen villa trekt de aandacht door zijn slimme-huissysteem en ligt dichtbij alle sociale voorzieningen in Kundu. De villa biedt tevens hoge huurinkomsten dankzij zijn geweldige locatie.

• De speciale korting is slechts geldig voor één villa. De verkoopprijs van de 3+1 villa bedraagt 1.600.000 TL in plaats van 1.650.000 TL.

Wacht niet met het kopen van uw nieuwe villa! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en het regelen van een bezichtigingstour.

Geldig tot 31.3.2019 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 Redenen om te Kopen

• Smart home-systeem
• Hoge kans op huurinkomsten
• Dichtbij alle sociale voorzieningen

Allernieuwste 3+1 Villa's Bieden Luxe Leefstandaard in Kundu, Antalya

Villa's zijn gelegen in Kundu. De regio heeft zich goed ontwikkeld met moderne projecten en eeb rijke stedelijke infrastructuur. De regio trekt de aandacht met een hoog investerings- en huurinkomstenpotentieel. Kundu biedt gemakkelijke toegang tot transportfaciliteiten en ligt dichtbij het toeristisch gebied Belek, het expositiecentrum, het strand en de 5-sterren hotels. Als u een villa in Antalya wilt kopen, is deze streek een goede keuze voor u.

Villa's in Antalya liggen op 10 km van de internationale luchthaven van Antalya, 15 km naar het stadscentrum, 5 km naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum, 1 km naar Larastsrand, 2 km naar het Cruise Project, 1 km naar de hotels in Kundu, 4 km naar het Land of Legends, 800 meter naar de markt, postkantoor en winkels, 100 meter naar de dichtstbijzijnde school, 50 meter naar het park en 500 meter naar openbaar vervoer.

Het villaproject bestaat uit 8 villa's. Het complex is uitgerust met een deur met gecodeerd kaartsysteem en beveiliging.

Er is slechts één type villa beschikbaar in dit complex

3 slaapkamer villa's zijn 180 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een kelder, een toilet, een en-suite badkamer, een badkamer, een garderıbekamer en een prachtig onderhouden tuin.

Villa's zijn ontworpen met een slim huissysteem. Bovendien bieden deze villa's hoge huurinkomstenkans en geven recht op  een jaarlijkse korting op het gebruik van de Spa en fitnesscentra in de 5-sterrenhotels. De eigentijdse villa's zijn uitgerust met een privézwembad, een wintertuin, een privéparkeerplaats met 2 plaatsen en automatische zonwering, een eigen hobbytuin, vloerverwarming, 24 uur per dag warm water, een en-suite badkamer met een sauna, dubbele beglazing, automatische zonwering, alarmsysteem, privé camerasysteem, stalen deur, geluidsisolatie en een depotruimte van 20 m².

Algemene Kenmerken van Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu

Villas / Antalya / Kundu

ZwembadIn een complexOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinKleedkamerRolgordijnenDoucheEn-suite Badkamer Aparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

265.500 €% 3  Prijs 257.400 €*Prijs update op 18.2.2019 15:33:56

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Gemeubileerde Huizen in Konyaalti Omgeven door FruitbomenGemeubileerde Huizen in Konyaalti Omgeven door Fruitbomen241.300 €Std, 2+1Konyaalti / AntalyaEco-Vriendelijk Semi Vrijstaande Villas in Antalya KonyaaltiEco-Vriendelijk Semi Vrijstaande Villas in Antalya Konyaalti238.900 €5+1 trpKonyaalti / AntalyaLuxe Uitgeruste Villa met Rijke Faciliteiten in AntalyaLuxe Uitgeruste Villa met Rijke Faciliteiten in Antalya259.000 €6+1Dosemealti / AntalyaRuime Woningen Verstrengeld met Natuur|DosemealtiRuime Woningen Verstrengeld met Natuur|Dosemealti274.300 €5+1Dosemealti / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!