Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu

Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / KunduModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Antalya / Kundu - videoModerne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-1Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-2Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-3Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-4Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-5Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-6Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-7Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-8Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-9Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-10Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-11Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-12Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-13Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-14Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-15Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-16Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-17Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-18Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-19Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-20Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-21Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Interieur Foto-22Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Vloer Plannen-1Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu, Vloer Plannen-2
262.400 € % 15
Prijs 222.500 €
 • Algemeen Details
 • Antalya / Kundu
 • 180 m²
 • 3+1
 • 2
 • 1
 • 07/2019
 • 2
 • Instapklaar
 • 15 km
 • 1 km
 • 10 km
Immo nr. AYT-836

CAMPAGNE DETAILS

De modern ontworpen villa's die de aandacht trekken met hun smart home-systeem bieden een grote kans voor diegenen die een huis willen hebben. De mogelijkheid is enkel geldig voor de klanten van Antalya Homes.

Als u een van de villa's in het project wilt kopen, kunt u ook profiteren van korting. Bovendien biedt deze villa 50% aanbetaling - 12 maanden aflossingstermijn in dollars of eurobetalingen.

Wacht niet op het kopen van uw nieuwe villa! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtigingstour te regelen.

Geldig tot 31.10.2019 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 Redenen om te Kopen

• Smart home-systeem
• Hoge kans op huurinkomsten
• Dichtbij alle sociale voorzieningen

Allernieuwste 3+1 Villa's Bieden Luxe Leefstandaard in Kundu, Antalya

Villa's zijn gelegen in Kundu. De regio heeft zich goed ontwikkeld met moderne projecten en een rijke stedelijke infrastructuur. De regio trekt de aandacht met zijn hoog investerings- en huurinkomsten potentieel. Kundu biedt een makkelijke toegang tot de transportfaciliteiten en ligt dichtbij het toeristische gebied van Belek, het expositiecentrum, het strand en de 5-sterren hotels. Als u een villa in Antalya wilt kopen, is deze streek een goede keuze voor u.

Villa's in Antalya liggen op 10 km van de internationale luchthaven van Antalya, 15 km naar het stadscentrum, 5 km naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum, 1 km naar Larastsrand, 2 km naar het Cruise project, 1 km naar de hotels in Kundu, 4 km naar het Land of Legends, 800 meter naar de markt, postkantoor en winkels, 100 meter naar de dichtstbijzijnde school, 50 meter naar het park en 500 meter naar het openbaar vervoer.

Het villaproject bestaat uit 8 villa's. Het complex is uitgerust met een deur met gecodeerd kaartsysteem en beveiliging.

Er is slechts één type villa beschikbaar in dit complex

3 slaapkamer villa's zijn 180 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een kelder, een toilet, een en-suite badkamer, een badkamer, een garderobekamer en een prachtig onderhouden tuin.

De villa's zijn ontworpen met een slim-huissysteem. Bovendien bieden deze villa's hoge huurinkomstenkans en geven recht op  een jaarlijkse korting op het gebruik van de Spa en fitnesscentra in de 5-sterrenhotels. De eigentijdse villa's zijn uitgerust met een privézwembad, een wintertuin, een privé parkeerplaats voor 2 voertuigen en een automatische zonwering, een eigen hobbytuin, vloerverwarming, 24 uur per dag warm water, een en-suite badkamer met sauna, dubbele beglazing, automatische zonwering, alarmsysteem, privé camerasysteem, stalen deur, geluidsisolatie en een depotruimte van 20 m².

Algemene Kenmerken van Moderne Villa's met Smart Home Systeem in Kundu

Villas / Antalya / Kundu

ZwembadIn een complexOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinKleedkamerRolgordijnenDoucheEn-suite Badkamer Aparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

262.400 €% 15  Prijs 222.500 €*Prijs update op 3.8.2019 10:46:44

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Tweeling Villa's met Vloerverwarmingssteem in AntalyaTweeling Villa's met Vloerverwarmingssteem in Antalya220.000 €4+2Kepez / AntalyaPrachtige Antalya Stad-Zeezicht Villa in KonyaaltiPrachtige Antalya Stad-Zeezicht Villa in Konyaalti182.900 €5+2Konyaalti / AntalyaSuperieure VillaSuperieure Villa225.200 €6+1 dpDosemealti / AntalyaGemeubileerde Huizen in Konyaalti Omgeven door FruitbomenGemeubileerde Huizen in Konyaalti Omgeven door Fruitbomen238.600 €Std, 2+1Konyaalti / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!