Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa

Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Bursa / NiluferModerne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Bursa / Nilufer - videoModerne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-1Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-2Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-3Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-4Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-5Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-6Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-7Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-8Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-9Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-10Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-11Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-12Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-13Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-14Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-15Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-16Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-17Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-18Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-19Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Interieur Foto-20Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Bouw Fotos-1Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Bouw Fotos-2Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Bouw Fotos-3Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Bouw Fotos-4Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Bouw Fotos-5Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Vloer Plannen-1Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa, Vloer Plannen-2
Prijs vanaf 267.200 €
 • Algemeen Details
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Nilufer
 • 225 m² - 225 m²
 • 5+1
 • 3
 • 2
 • 2020
 • 2
 • in opbouw
 • 12 km
 • 62 km
Immo nr. BRS-052

Top 3 redenen om te kopen

• Luxe woonmogelijkheid in het stadscentrum
• Makkelijk bereikbaar, hoewel het een rustige locatie is
• In het comfort van een niet-drukke site

Vrijstaande tweelingvilla met uitzicht op de bergen in Nilufer, Bursa

De villa is gelegen in de wijk Camlıca in Nilufer, Bursa. De regio is gevuld met natuur- en berggezichten en biedt dankzij de ligging een vredig luxe leven met schone lucht. Alle dagelijkse benodigdheden, zoals winkels, markten, apotheken en scholen zijn op loopafstand.

De villa te koop in Bursa ligt op 3 km afstand van het Bursa Private Anatolian Hospital, 12 km van het stadscentrum van Bursa, 26 km van het centrum van Mudanya en 62 km van de luchthaven Bursa Yenişehir. De villa's liggen op 5 minuten rijden van het winkelcentrum Sur Yapı Marka, het winkelcentrum Carrefour en het Mihraplı park, en op 10 minuten van openbare en particuliere scholen.

De villa beschikt over een parkeerplaats, een kinderspeeltuin, een beveiligde ingang, een gedeeld buitenzwembad en camelia. Ook komen er sociale ruimtes.

Soorten villa's

Villa met 5 slaapkamers heeft een woonkamer, een aparte keuken, 2 badkamers, een en suite badkamer, een toilet, een kleedkamer, 2 balkons en een terras.

De villa is uitgerust met airconditioning, laminaatvloeren en keramiek voor natte vloeren.

Algemene Kenmerken van Moderne vrijstaande villa op toplocatie in Nilufer Bursa

Villas / Bursa / Nilufer

ZwembadParkeerplaatsAirconditioningKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenStadscentrum
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 267.200 €*Prijs update op 27.03.2021 12:40:42

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Triplex privévilla's op 100 meter van het strand in Bursa GemlikTriplex privévilla's op 100 meter van het strand in Bursa Gemlik199.100 €5+1Gemlik / BursaSemi-Vrijstaande Huizen met Boszicht in Bursa MudanyaSemi-Vrijstaande Huizen met Boszicht in Bursa Mudanya169.200 €4+1 trpMudanya / BursaCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa TurkijeCentraal gelegen huis met privétuin in Bursa Turkije280.300 €5+1Osmangazi / BursaHuizen met Ruim Privaat Zwembad in Mudanya BursaHuizen met Ruim Privaat Zwembad in Mudanya Bursa368.400 €4+1, 5+1Mudanya / Bursa