Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Nieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar

Nieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Trabzon / OrtahisarNieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoNieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoNieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoNieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoNieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoNieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoNieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoNieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoNieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoNieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoNieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoNieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Trabzon / Ortahisar - videoNieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-1Nieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-2Nieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-3Nieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-4Nieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-5Nieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-6Nieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Interieur Foto-7Nieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Vloer Plannen-1Nieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Vloer Plannen-2Nieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar, Vloer Plannen-3
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Ortahisar
 • 178 m² - 215 m²
 • 3+1, 4+1
 • 2
 • 2
 • 12/2019
 • 13
 • UİTVERKOCHT
 • 10 km
 • 3 km
 • 7 km
Immo nr. TRB-108

Top 3 Redenen om te Kopen

• Open zeezicht
• Eersteklas materialen en vakmanschap
• Rijke functies in het complex voor een comfortabel leven

3+1 en 4+1 Appartementen met Kwaliteitsmaterialen in Ortahisar, Yalıncak

Deze appartementen met uitzicht op zee zijn gelegen in Ortahisar, Yalıncak. Deze regio staat bekend om de korte afstand tot luchthaven, winkelcentra en andere sociale voorzieningen. Ortahisar biedt aantrekkelijk zee- en natuurzicht dankzij de ideale locatie. In deze regio vindt u ook vele historische plaatsen om te bezoeken. Als u een vastgoed investering wilt doen, is deze regio een uitstekende keuze voor u.

De appartementen liggen op 7 km van Trabzon internationale luchthaven, op 9 km van het winkelcentrum Forum Trabzon, op 10 km van Trabzon stadscentrum, op 2 km van het winkelcentrum Cevahir en op 3 km van het strand. De nieuwe appartementen in Trabzon liggen zeer dichtbij alle dagelijkse voorzieningen.

Het wooncomplex bestaat uit 5 blokken met in totaal 13 verdiepingen. Het complex heeft vele voorzieningen, zoals een fitnesscentrum, binnen- en buitenzwembaden, een basketbalveld, een spa, een sauna, een 24/7 camera systeem en beveiliging, liften, een buiten parkeerplaats met in totaal 130 parkeerplaatsen voor auto's, conciërge, wandelpaden , tennisbaan en goed ontworpen tuin met alkoves.

Er zijn 2 type appartementen beschikbaar in dit complex

3 slaapkamer appartementen, 178 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een kleedkamer en 2 balkons.

4 slaapkamer appartementen, 215 m² met een woonkamer, een gescheiden keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een kleedkamer en 2 balkons.

Alle appartementen zijn voorzien van een internetverbinding, douchecabine, TV satelliet systeem, vloerverwarming, keukenapparatuur, badkuip, waterzuiveringssysteem, geluids- en warmte- isolatiesysteem en sprinklerinstallatie.

UİTVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Nieuwbouw Appartementen met Zeezicht in Trabzon Ortahisar

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTuinKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement OptiesGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties20.600 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Ortahisar / TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon23.400 €1+1, 2+1, 3+1Yalincak / TrabzonOnonderbroken Zeezicht Luxe Appartementen in Trabzon YomraOnonderbroken Zeezicht Luxe Appartementen in Trabzon Yomra28.000 €1+1, 3+1Yomra / TrabzonComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe ProjectComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe Project29.700 €1+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2Yalincak / Trabzon