Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen

Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / KepezNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-1Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-2Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-3Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-4Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-5Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-6Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-7Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-8Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-9Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-10Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-11Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-12Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-13Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-14Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-15Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-16Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-17Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-18Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-19Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-20Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Vloer Plannen-1
Prijs 58.000 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Kepez
 • 140 m²
 • 3+1
 • 1
 • 1
 • 11/2019
 • 5
 • Onder constructie
 • 12 km
 • 16 km
 • 17 km
Immo nr. AYT-866

Top 3 redenen om te kopen

• Geschikt voor het gezinsleven
• Hoge kwaliteit en betaalbare prijzen
• Dichtbij alle voorzieningen

Gezinsvriendelijke Appartementen met Zwembad in Complex in Kepez, Antalya

Hoge kwaliteits appartementen bevinden zich in Varsak, Kepez, Antalya. De regio biedt onderdak aan scholen, ziekenhuizen, banken, winkels en sociale voorzieningen. Er zijn nieuwe vastgoedprojecten in de regio. Kalme regio uitermate geschikt voor het gezinsleven.

De appartementen in Antalya liggen op 800 meter van het tramstation, op 12 km van het stadscentrum, op 16 km van het strand van Konyaalti en op 17 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het complex bestaat uit 2 blokken met 5 verdiepingen. Er bevinden zich 2 appartementen op elke verdieping. Dit complex beschikt over vele faciliteiten, zoals het buitenzwembad, parkeerplaatsen in de open lucht, zithoeken in de tuin, een goed ingerichte tuin, concierge en een beveiligingssysteem met camerabewaking.

Er is slechts een type beschikbare appartementen in het complex

3 slaapkamer appartementen zijn 140 m² met een woonkamer, een separate keuken, een badkamer, een toilet en een balkon.

Nieuw gebouwde appartementen zijn uitgerust met hoogwaardige faciliteiten, zoals keukenapparatuur, garderobekamer, kledingkast, zonwering, kelder, TV-satellietsysteem, internetinfrastructuur, airconditioning en zonne-energie infrastructuren.

Algemene Kenmerken van Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen

Appartement / Antalya / Kepez

ZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinRolgordijnenTV SatellietKeukenapparatuurBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 58.000 €*Prijs update op 18.08.2020 19:37:56

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Kepez Appartementen in een Modern Complex met ZwembadKepez Appartementen in een Modern Complex met Zwembad57.700 €3+1Kepez / AntalyaInstapklaar Appartement in een Luxe Complex in AntalyaInstapklaar Appartement in een Luxe Complex in Antalya56.000 €3+1Kepez / AntalyaAppartementen in complex met rijke faciliteiten in AntalyaAppartementen in complex met rijke faciliteiten in Antalya67.000 €1+1, 2+1, 3+1 dpKonyaalti / AntalyaElegante Appartementen 5 min Strand in Konyaalti AntalyaElegante Appartementen 5 min Strand in Konyaalti Antalya67.900 €2+1, 3+1Konyaalti / Antalya