Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen

Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / KepezNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Antalya / Kepez - videoNieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-1Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-2Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-3Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-4Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-5Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-6Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-7Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-8Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-9Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-10Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-11Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-12Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-13Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-14Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-15Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-16Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-17Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-18Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-19Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Interieur Foto-20Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen, Vloer Plannen-1
Prijs vanaf 51.500 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Kepez
 • 140 m²
 • 3+1
 • 1
 • 1
 • 11/2019
 • 5
 • Onder constructie
 • 12 km
 • 16 km
 • 17 km
Immo nr. AYT-866

Top 3 redenen om te kopen

• Geschikt voor het gezinsleven
• Hoge kwaliteit en betaalbare prijzen
• Dichtbij alle voorzieningen

Gezinsvriendelijke Appartementen met Zwembad in Complex in Kepez, Antalya

Hoge kwaliteits appartementen bevinden zich in Varsak, Kepez, Antalya. De regio biedt onderdak aan scholen, ziekenhuizen, banken, winkels en sociale voorzieningen. Er zijn nieuwe vastgoedprojecten in de regio. Kalme regio uitermate geschikt voor het gezinsleven.

De appartementen in Antalya liggen op 800 meter van het tramstation, op 12 km van het stadscentrum, op 16 km van het strand van Konyaalti en op 17 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het complex bestaat uit 2 blokken met 5 verdiepingen. Er bevinden zich 2 appartementen op elke verdieping. Dit complex beschikt over vele faciliteiten, zoals het buitenzwembad, parkeerplaatsen in de open lucht, zithoeken in de tuin, een goed ingerichte tuin, concierge en een beveiligingssysteem met camerabewaking.

Er is slechts een type beschikbare appartementen in het complex

3 slaapkamer appartementen zijn 140 m² met een woonkamer, een separate keuken, een badkamer, een toilet en een balkon.

Nieuw gebouwde appartementen zijn uitgerust met hoogwaardige faciliteiten, zoals keukenapparatuur, garderobekamer, kledingkast, zonwering, kelder, TV-satellietsysteem, internetinfrastructuur, airconditioning en zonne-energie infrastructuren.

Algemene Kenmerken van Nieuwe Appartementen in Antalya met Betaalbare Prijzen

Appartement / Antalya / Kepez

ZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinRolgordijnenTV SatellietKeukenapparatuurBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 51.500 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Betaalbaar commercieel onroerend goed aan de hoofdweg in AntalyaBetaalbaar commercieel onroerend goed aan de hoofdweg in Antalya51.000 €Centrum / AntalyaAntalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaatsAntalya appartementen in een complex met een overdekte parkeerplaats51.000 €1+1, 3+1 dpKonyaalti / AntalyaNieuwe appartementen in complex dichtbij zee in Konyaalti AntalyaNieuwe appartementen in complex dichtbij zee in Konyaalti Antalya53.500 €1+1, 2+1 dpKonyaalti / AntalyaTussenverdieping appartement te koop in complex in Kepez AntalyaTussenverdieping appartement te koop in complex in Kepez Antalya53.500 €2+1Kepez / Antalya