Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven

Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Trabzon / YalincakNieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Trabzon / Yalincak - videoNieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Trabzon / Yalincak - videoNieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-1Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-2Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-3Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-4Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-5Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-6Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-7Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-8Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-9Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-10Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-11Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-12Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-13Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-14Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-15Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Vloer Plannen-1Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Vloer Plannen-2Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Vloer Plannen-3
Prijs 45.200 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Yalincak
 • 108 m²
 • 2+1
 • 3
 • 2
 • 12/2019
 • 8
 • Klaar om te verhuizen
 • 9 km
 • 1,5 km
 • 5 km
Immo nr. TRB-080

Top 3 Redenen om te Kopen

• Dichtbij de belangrijke voorzieningen
 Open zeezicht
 Voordelige prijzen

Nieuwe Trabzon Appartementen te Koop met Rijke Sociale Faciliteiten

Nieuwe appartementen bevinden zich in Yalıncak, een van de regio's die de voorkeur van velen genieten in Trabzon. Er beinden zich diverse sociale opties in Yalıncak, zoals een moskee, ziekenhuis, winkelcentrum, school, busstation en apotheek, een gebied dat zich snel ontwikkelt. De internationale luchthaven en het strand liggen nabij deze nieuwe woningen. De appartementen in Trabzon bevinden zich op 3 km afstand van het winkelcentrum Cevahir, op 7 km afstand van het winkelcentrum Forum, op 5 km afstand van de internationale luchthaven van Trabzon, op 6 km afstand van het staatsziekenhuis, 1,5 km van het strand en 9 km van het centrum van Trabzon.

Dit residentleel complex bestaat uit 6 blokken met in totaal 84 luxe appartementen. Een enorm gebied is gereserveerd voor de groene omgeving. Er zijn veel voorzieningen zoals een parkeerplaats zowel binnen als buiten, kinderspeelplaats, fitnesscentrum, generator, brandmeldsysteem, dubbele lift in elk blok, conciërge en een 24/7 beveiligingssysteem met camerabewaking.

Soorten appartementen

Appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon.

De appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een eetkamer, een badkamer, een toilet, 2 en-suite badkamers, een kleedkamer en 2 balkons.

De appartementen met 4 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een eetkamer, een badkamer, een toilet, 2 en-suite badkamers, 2 kleedkamers en 2 balkons.

Luxe flat in Trabzon heeft een centrale verwarming, warmte- en geluidsisolatie, airconditioning infrastructuur en satelliet-tv-systeem.

Algemene Kenmerken van Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven

Appartement / Trabzon / Yalincak

LiftIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 45.200 €*Prijs update op 30.03.2021 10:16:57

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Modern ontworpen woningen met familieconcept in TrabzonModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon42.900 €3+1Ortahisar / TrabzonGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zeeGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee42.900 €3+1Ortahisar / TrabzonGloednieuw appartement op een centrale locatie in Kaşüstü TrabzonGloednieuw appartement op een centrale locatie in Kaşüstü Trabzon46.000 €3+1Yomra / TrabzonInvesteringsappartementen dicht bij sociale voorzieningen in TrabzonInvesteringsappartementen dicht bij sociale voorzieningen in Trabzon50.600 €3+1Akcaabat / Trabzon