Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

We keep working at home!

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven

Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Trabzon / YalincakNieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Trabzon / Yalincak - videoNieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Trabzon / Yalincak - videoNieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-1Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-2Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-3Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-4Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-5Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-6Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-7Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-8Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-9Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-10Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-11Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-12Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-13Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-14Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-15Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Vloer Plannen-1Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Vloer Plannen-2Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Vloer Plannen-3
50.700 € % 15
Prijs vanaf 43.100 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Yalincak
 • 178 m² - 205 m²
 • 3+1, 4+1
 • 2, 3
 • 2
 • 12/2019
 • 8
 • Instapklaar
 • 9 km
 • 1,5 km
 • 5 km
Immo nr. TRB-080

Top 3 Redenen om te Kopen

• Dichtbij de belangrijke voorzieningen
 Open zeezicht
 Voordelige prijzen

Nieuwe Trabzon Appartementen te Koop met Rijke Sociale Faciliteiten

Nieuwe appartementen bevinden zich in Yalıncak, een van de regio's die de voorkeur van velen genieten in Trabzon. Er beinden zich diverse sociale opties in Yalıncak, zoals een moskee, ziekenhuis, winkelcentrum, school, busstation en apotheek, een gebied dat zich snel ontwikkelt. De internationale luchthaven en het strand liggen nabij deze nieuwe woningen. De appartementen in Trabzon bevinden zich op 3 km afstand van het winkelcentrum Cevahir, op 7 km afstand van het winkelcentrum Forum, op 5 km afstand van de internationale luchthaven van Trabzon, op 6 km afstand van het staatsziekenhuis, 1,5 km van het strand en 9 km van het centrum van Trabzon.

Dit residentleel complex bestaat uit 6 blokken met in totaal 84 luxe appartementen. Een enorm gebied is gereserveerd voor de groene omgeving. Er zijn veel voorzieningen zoals een parkeerplaats zowel binnen als buiten, kinderspeelplaats, fitnesscentrum, generator, brandmeldsysteem, dubbele lift in elk blok, conciërge en een 24/7 beveiligingssysteem met camerabewaking.

Er zijn 2 types beschikbare appartementen te koop

3 slaapkamer appartementen zijn 178 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een eetkamer, een badkamer, een en-suite badkamer, een garderobekamer, een toilet en 2 balkons.

4 slaapkamer appartementen zijn 205 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een eetkamer, een badkamer, een toilet, 2 en-suite badkamers, 2 garderobekamers en 2 balkons.

Alle luxe en goedkope appartementen in Trabzon zijn uitgerust met centrale verwarming, warmte- en geluidsisolatie, airconditioning-infrastructuur en een TV-satellietsysteem.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven

Appartement / Trabzon / Yalincak

LiftIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Kwaliteits Vastgoed in Trabzon Dichtbij VoorzieningenKwaliteits Vastgoed in Trabzon Dichtbij Voorzieningen42.900 €3+1Ortahisar / TrabzonVoordelige Trabzon Appartementen Dichtbij Sociale VoorzieningenVoordelige Trabzon Appartementen Dichtbij Sociale Voorzieningen39.200 €3+1Ortahisar / TrabzonZeezicht Appartementen in TrabzonZeezicht Appartementen in Trabzon45.300 €3+1, 4+1Yomra / TrabzonSchitterende Zee- en Natuurzicht Appartementen in TrabzonSchitterende Zee- en Natuurzicht Appartementen in Trabzon45.300 €1+1, 2+1, 3+1Yomra / Trabzon