Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven

Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Trabzon / YalincakNieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Trabzon / Yalincak - videoNieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Trabzon / Yalincak - videoNieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-1Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-2Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-3Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-4Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-5Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-6Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-7Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-8Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-9Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-10Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-11Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-12Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-13Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-14Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Interieur Foto-15Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Vloer Plannen-1Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Vloer Plannen-2Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 34.300 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • Trabzon / Yalincak
 • 108 m² aan 205 m²
 • 2+1, 3+1, 4+1
 • 1, 2, 3
 • 1, 2
 • 12/2019
 • 8
 • In opbouw
 • 9 km
 • 1,5 km
 • 5 km
Immo nr. TRB-080

Nieuwe Trabzon Appartementen te Koop met Afbetalingsplan

Nieuwe appartementen bevinden zich in Yalıncak, een van de regio's met de meeste voorkeur in Trabzon. Er zijn veel sociale opties in Yalıncak, zoals een moskee, ziekenhuis, winkelcentrum, school, busstation en apotheek, een gebied dat zich snel ontwikkelt. De internationale luchthaven en het strand liggen zeer dicht bij deze nieuwe flats. De flats in Trabzon liggen op 3 km afstand van het winkelcentrum Cevahir, op 7 km afstand van het winkelcentrum Forum, op 5 km afstand van de internationale luchthaven van Trabzon, op 6 km afstand van het staatsziekenhuis, 1,5 km van het strand en 9 km van het centrum van Trabzon.

Dit wooncomplex bestaat uit 6 blokken en in totaal 84 luxe appartementen. Een enorm gebied is gereserveerd voor de groene omgeving. Er zijn veel voorzieningen zoals een parkeerplaats binnen en buiten, kinderspeelplaats, fitnesscentrum, generator, brandmeldsysteem, dubbele lift in elk blok, conciërge, 24/7 beveiligingssysteem met camerabewaking.

Er zijn 3 types beschikbare appartementen te koop hier

2 slaapkamer appartementen zijn 108 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een toilet en een balkon.

3 slaapkamer appartementen zijn 178 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een eetkamer, een badkamer, een en-suite badkamer, een garderobekamer, een toilet en 2 balkons.

4 slaapkamer appartementen zijn 205 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een eetkamer, een badkamer, een toilet, 2 en-suite badkamers, 2 garderobekamers en 2 balkons.

Alle luxe en goedkope flats in Trabzon hebben centrale verwarming, warmte- en geluidsisolatie, airconditioning-infrastructuur en TV-satellietsysteem.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

 

Algemene Kenmerken van Nieuwe Appartementen in Trabzon Dicht bij de Luchthaven

Appartement / Trabzon / Yalincak

LiftIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Comfortabele Trabzon Appartementen in Luxe ProjectComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe Project33.600 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1Yalincak / TrabzonOpen Zeezicht Trabzon Appartementen Nabij Sociale FaciliteitenOpen Zeezicht Trabzon Appartementen Nabij Sociale Faciliteiten32.800 €1+1Ortahisar / TrabzonGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement OptiesGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties34.400 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 6+1Ortahisar / TrabzonTrabzon Appartementen Korte Afstand tot VoorzieningenTrabzon Appartementen Korte Afstand tot Voorzieningen42.600 €2+1, 3+1, 4+1Ortahisar / Trabzon