Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti

Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Antalya / KonyaaltiNieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Antalya / Konyaalti - videoNieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-1Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-2Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-3Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-4Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-5Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-6Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-7Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-8Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-9Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-10Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-11Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-12Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-13Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-14Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-15Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-16Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-17Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-18Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-19Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-20Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-21Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti, Interieur Foto-22
Prijs vanaf 92.000 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Konyaalti
 • 110 m² - 160 m²
 • 2+1, 4+1 dp
 • 3
 • 2
 • 2020
 • 4
 • Klaar om te verhuizen
 • 11 km
 • 2 km
 • 25 km
Immo nr. AYT-1015

CAMPAGNE DETAILS

Geldig tot 31.01.2021 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 Redenen om te Kopen

• Ruime kamers
• En-suite badkamer
• Airconditioning en aardgas

Lichte Appartementen in een Gehandicaptenvriendelijk Complex in Konyaalti

De appartementen te koop zijn gelegen in Konyaalti, Antalya. Er zijn veel plaatsen waar u het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen kunt zien en u kunt genieten van alle sociale voorzieningen met uw dierbaren. Het heeft ook een hoge investeringswaarde dankzij nieuwe luxe vastgoedprojecten en verbeterde gemeentelijke diensten.

Nieuwe appartementen in Konyaalti liggen op korte loopafstand van apotheken, cafés, restaurants, busstations, markten en winkels. De appartementen in Konyaalti liggen op 2 km van het strand en de metro Grossmarket, 6 km 5M Migros Shopping Mall, 11 km naar het stadscentrum en 25 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het gehandicaptenvriendelijke wooncomplex bestaat uit 2 blokken met 4 verdiepingen. Het complex heeft veel voorzieningen voor de bewoners, zoals een parkeerplaats buiten, een zwembad, een kinderbad, ligweiden, een lift, een fitnesscentrum, een sauna, een goed ontworpen tuin, 24/7 beveiligingsdiensten en camerasystemen.

Soorten appartementen

Appartementen met 1 slaapkamer hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

2 slaapkamerappartementen hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon.

Duplex appartementen met 4 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer, een kleedkamer, een balkon en een terras.

Appartementen te koop in Konyaalti hebben spotverlichting, elektrische rolluiken, wandbekleding, airconditioning in elke kamer, garderobe, stalen deur, barbecueplaatsen in duplexen, internetinfrastructuur, aardgas, keukenapparatuur, enz. Alle appartementen in Konyaalti hebben ruime leefruimtes die geven een open gevoel. Het is gemakkelijk om veel licht en berglucht binnen te laten in het comfort van deze moderne kamers.

Algemene Kenmerken van Nieuwe Appartementen met Ruim Interieur in Konyaalti

Appartement / Antalya / Konyaalti

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningKleedkamerRolgordijnenTV SatellietDoucheBarbequeEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement92.000 €4+1 Appartement140.000 €%4135.000 €*Prijs update op 14.01.2021 15:33:04

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Goed Gelegen Moderne Appartementen in Antalya KonyaaltiGoed Gelegen Moderne Appartementen in Antalya Konyaalti90.700 €3+1 dpKonyaalti / AntalyaElegant Vastgoed in Antalya, Turkije Verweven met NatuurElegant Vastgoed in Antalya, Turkije Verweven met Natuur87.400 €2+1Konyaalti / AntalyaInvesteringsappartement op een centrale locatie in LaraInvesteringsappartement op een centrale locatie in Lara95.300 €3+1Lara / AntalyaLuxe appartementen in Antalya, Kepez met panoramisch uitzichtLuxe appartementen in Antalya, Kepez met panoramisch uitzicht96.500 €1+1Kepez / Antalya