Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya

Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Alanya / ObaNieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Alanya / Oba - videoNieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Alanya / Oba - videoNieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Alanya / Oba - videoNieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Alanya / Oba - videoNieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Alanya / Oba - videoNieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Alanya / Oba - videoNieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Alanya / Oba - videoNieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Alanya / Oba - videoNieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Alanya / Oba - videoNieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Alanya / Oba - videoNieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Alanya / Oba - videoNieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Alanya / Oba - videoNieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Interieur Foto-1Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Interieur Foto-2Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Interieur Foto-3Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Interieur Foto-4Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Interieur Foto-5Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Interieur Foto-6Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Interieur Foto-7Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Vloer Plannen-1Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Vloer Plannen-2Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Vloer Plannen-3Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Vloer Plannen-4Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Vloer Plannen-5Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Vloer Plannen-6Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Vloer Plannen-7Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Vloer Plannen-8Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Vloer Plannen-9Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Vloer Plannen-10Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Vloer Plannen-11Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya, Vloer Plannen-12
Prijs vanaf 59.000 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Oba
 • 51 m² - 145 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1
 • 1, 2, 3
 • 1, 2, 3
 • 04/2022
 • 4
 • In opbouw
 • 1.5 km
 • 3 km
 • 39 km
Immo nr. AYT-2067

Top 3 redenen om te kopen

• Nieuwe eigendommen
• Op een gebied in ontwikkeling
• In een complex met veel faciliteiten

Alanya onroerend goed te koop 3 km van de zee in Oba

De nieuwe woningen zijn gelegen in Oba, Alanya. Oba is de afgelopen jaren een populaire locatie geworden voor zowel de lokale bevolking als buitenlanders. Oba is ver weg van het lawaai van de stad, maar heeft nog steeds veel faciliteiten om aan al uw wensen te voldoen.

De eigendommen in Alanya liggen dicht bij de hoofdweg en het centrum. Ze bevinden zich ook op loopafstand van scholen, het winkelcentrum, de markt, de plaatselijke openbare bazaar, restaurants, cafés, bars en uitgaanscentra. De eigendommen liggen op 1,5 km van het stadscentrum, 1,8 km van het ziekenhuis, 3 km van het strand en de zee, 6 km van de Bazaar van Alanya, 6,5 km van Damlataş, 8,5 km van het kasteel van Alanya, 39 km van de luchthaven Gazipaşa en 131 km van de luchthaven van Antalya.

Het project bestaat uit 2 blokken en 36 eigendommen in totaal op een oppervlakte van 3.620 m². Er zijn parkeerplaatsen voor auto's, een zwembad, een kinderspeeltuin, fitness, spa, sauna, massageruimte, gemeenschappelijke tuin en camelia in het wooncomplex.

Soorten eigenschappen

De woningen met 1 slaapkamer hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

De woningen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers en 2 balkons.

Duplex penthouses met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, 3 badkamers en 3 balkons.

Er zijn keramische tegels op het toilet en de badkamer, de inkomhal en de keukenvloeren van de appartementen. Verder zijn er spots in de woonkamer en hal, MDF LAM in de keukenkasten, graniet marmer coating op de aanrechtbladen in de keuken. Daarnaast zijn de woningen voorzien van video-intercom- en tv-satellietsystemen, een gedeelde generator, PVC-deuren en ramen.

Algemene Kenmerken van Nieuwe woningen dicht bij het stadscentrum in Oba Alanya

Appartement / Alanya / Oba

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement59.000 €2+1 Appartement75.000 €3+1 Appartement130.000 €*Prijs update op 18.03.2021 17:30:21

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Zee & Bergzicht Alanya Appartementen 300m naar het StrandZee & Bergzicht Alanya Appartementen 300m naar het Strand57.000 €1+1, 2+1, 3+1Mahmutlar / AlanyaExclusief Vastgoed in Deluxe Complex in AlanyaExclusief Vastgoed in Deluxe Complex in Alanya57.000 €1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1 dpAvsallar / AlanyaHoog Kwalitatief Vastgoed Dichtbij het Strand in AlanyaHoog Kwalitatief Vastgoed Dichtbij het Strand in Alanya59.000 €1+1, 3+1Mahmutlar / AlanyaEerste Klas Appartementen Dichtbij Voorzieningen in AlanyaEerste Klas Appartementen Dichtbij Voorzieningen in Alanya59.000 €1+1, 2+1 dp, 3+1 dpAvsallar / Alanya