Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya

Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Alanya / KonakliRuime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Alanya / Konakli - videoRuime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Alanya / Konakli - videoRuime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Alanya / Konakli - videoRuime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Alanya / Konakli - videoRuime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Alanya / Konakli - videoRuime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Alanya / Konakli - videoRuime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Alanya / Konakli - videoRuime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Alanya / Konakli - videoRuime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-1Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-2Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-3Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-4Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-5Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-6Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-7Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-8Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-9Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-10Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-11Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-12Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-13Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-14Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-15Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-16Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-17Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-18Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-19Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-20Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Interieur Foto-21Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Vloer Plannen-1Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Vloer Plannen-2Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Vloer Plannen-3Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Vloer Plannen-4Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Vloer Plannen-5Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Vloer Plannen-6Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Vloer Plannen-7Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Vloer Plannen-8Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Vloer Plannen-9Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Vloer Plannen-10Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya, Vloer Plannen-11
Prijs vanaf 145.000 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Konakli
 • 104 m² - 194 m²
 • 2+1
 • 2, 3
 • 1, 2
 • 2012
 • 5
 • Instapklaar
 • 6.5 km
 • 350 mt
 • 53 km
Immo nr. ALN-006

Top 3 Redenen om te Kopen

• Panoramisch uitzicht op zee
• Dircte ligging aan zee
• Op een rustige en vredige locatie

Moderne appartementen met hoogwaardige keukenapparatuur in Alanya

Zeezicht appartementen zijn gelegen in Konakli, Alanya. Alanya is een perfecte stad voor het leven en winstgevende investeringsdoeleinden. Dus de regio heeft de afgelopen jaren vooral de voorkeur van vooral buitenlandse kopers en investeerders voor deze doeleinden.

Appartementen in Alanya hebben een fantastische locatie op een heuvel met een prachtig uitzicht op zee en de bergen. Deze appartementen liggen op slechts 350 meter van het strand en de winkels en restaurants, op 6.5 km van het centrum van Konaklı, op 4 km van de golfprojecten, op 11 km van het centrum van Alanya en op 53 km van de luchthaven Gazipaşa-Alanya.

Het residentiële complex beschikt over binnen- en buitenzwembaden voor volwassenen en kinderen, een jacuzzi, een café-bar bij het zwembad, een spacentrum, een sauna, een Turks bad, een fitnesscentrum, koude schokdouches, kleedkamers, en WiFi aan het zwembad en in de tuin, parkeerplaats in open lucht, bbq-ruimte, speeltuinen voor kinderen, concerige, generator en 24/7 bewakingsdienst.

Er zijn 4 types beschikbare appartementen 

2 slaapkamer tuin verdieping appartement is 104 m2 met een woonkamer, een open keuken, een badkaker, een en-suite badkamer en een terras.

2 slaapkamers appartementen zijn 105 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 terrassen.

3 slaapkamers dak duplex appartement is 183 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een berging en 3 terrassen.

4 slaapkamers dak duplex appartement is 194 m² met een woonkamer, een aparte keuken, 2 badkamers, een garderobekamer en 3 terrassen.

Alle appartementen zijn ontworpen met de modernste materialen voor een zeer ruim, comfortabel en luxe leven. Appartementen met zee- en bergzicht beschikken over keukenapparatuur, stalen deur, witgoed, airconditioning, dubbele beglazing, vloerverwarming in de woonkamer en badkamers, draadloos internet, TV-satellietsysteem en elektrische waterverwarming.

Algemene Kenmerken van Ruime appartementen met uitzicht op zee in Alanya

Appartement / Alanya / Konakli

LiftZwembadIn een complexTuinDoucheEn-suite Badkamer BalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Zeezicht
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 145.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Appartementen te Koop in Alanya StadscentrumLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum139.000 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 7+1Oba / AlanyaAppartementen met Prachtig Zeezicht in Kestel AlanyaAppartementen met Prachtig Zeezicht in Kestel Alanya139.000 €1+1, 2+1, 2+1 dpKestel / AlanyaLuxueus Vastgoed Verweven met Natuur in Alanya CentrumLuxueus Vastgoed Verweven met Natuur in Alanya Centrum145.000 €2+1, 3+1Centrum / AlanyaExclusieve Vastgoed met Uitzicht op Zee en de Rivier in AlanyaExclusieve Vastgoed met Uitzicht op Zee en de Rivier in Alanya145.000 €2+1, 4+1 dpTosmur / Alanya