Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Rijtjeshuizen met Eigen Tuin

Rijtjeshuizen met Eigen Tuin, Istanbul / BasaksehirRijtjeshuizen met Eigen Tuin, Istanbul / Basaksehir - videoRijtjeshuizen met Eigen Tuin, Istanbul / Basaksehir - videoRijtjeshuizen met Eigen Tuin, Istanbul / Basaksehir - videoRijtjeshuizen met Eigen Tuin, Istanbul / Basaksehir - videoRijtjeshuizen met Eigen Tuin, Istanbul / Basaksehir - videoRijtjeshuizen met Eigen Tuin, Interieur Foto-1Rijtjeshuizen met Eigen Tuin, Interieur Foto-2Rijtjeshuizen met Eigen Tuin, Interieur Foto-3Rijtjeshuizen met Eigen Tuin, Interieur Foto-4Rijtjeshuizen met Eigen Tuin, Interieur Foto-5Rijtjeshuizen met Eigen Tuin, Interieur Foto-6Rijtjeshuizen met Eigen Tuin, Vloer Plannen-1Rijtjeshuizen met Eigen Tuin, Vloer Plannen-2Rijtjeshuizen met Eigen Tuin, Vloer Plannen-3Rijtjeshuizen met Eigen Tuin, Vloer Plannen-4
Prijs 338.000 €
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Basaksehir
 • 240 m²
 • 3+1 tp
 • 2
 • 3
 • 2014
 • 3
 • Klaar om te verhuizen
 • 1 km
 • 15 km
 • 10 km
Immo nr. IST-108

Rijtjeshuizen met bijzondere Architectuur

Rij huizen ligt op een ontwikkelende en geprefereerde gebied Basaksehir, Istanbul. Het is dicht bij de luchthaven 3.. Er is recht nex naar het winkelcentrum. Veel sociale voorzieningen zoals ziekenhuizen, apotheken, markten, winkels, cafés en openbaar vervoer. Ataturk International Airport ligt op slechts 10 km afstand van hier.

Een investering kans om niet te missen. Beleggers die willen twee keer winnen, kan het appartement te huren en kan beginnen om winst te maken.

Luxe complex ontwerp in rij huizen, villa en het verblijf concept. Er zijn 12 rijtjeshuizen, 80 woonplaats, 26 villa's en 27 winkels. Er zijn vele sociale voorzieningen zoals een zwembad, een fitnessruimte, een douche, een kleedkamer, een wandelpaden, een zonneterras, een goed ontworpen tuin en een parkeerplaats gebied.

Er is slechts één type beschikbaar appartementen in Rij huizen

3 slaapkamers appartementen zijn 240 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een eigen badkamer, een toilet, een kleedkamer, een garderobe en 3 terrassen.

Algemene Kenmerken van Rijtjeshuizen met Eigen Tuin

Villas / Istanbul / Basaksehir

ZwembadIn een complexFitnessParkeerplaatsTuinKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
KRIJG GRATIS BROCHUREKRIJG GRATIS BROCHURE Rijtjeshuizen met Eigen TuinRijtjeshuizen met Eigen Tuin
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen en Villas Geneste met de NatuurAppartementen en Villas Geneste met de Natuur282.000 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Zekeriyakoy / IstanbulAppartementen in een Mooie Groene OmgevingAppartementen in een Mooie Groene Omgeving245.000 €2+1, 3+1Zekeriyakoy / IstanbulVrijstaande en Halfvrijstaande Huizen in Beylikduzu met JachthavenVrijstaande en Halfvrijstaande Huizen in Beylikduzu met Jachthaven428.500 €3+1 dp, 5+2, 6+2Beylikduzu / IstanbulNatuurvriendelijke Istanbul Villas Omringd door het BosNatuurvriendelijke Istanbul Villas Omringd door het Bos543.500 €4+1, 5+2, 6+2Zekeriyakoy / Istanbul