Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ruime Appartementen in Lara

Ruime Appartementen in Lara, Antalya / LaraRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Antalya / Lara - videoRuime Appartementen in Lara, Interieur Foto-1Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-2Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-3Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-4Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-5Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-6Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-7Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-8Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-9Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-10Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-11Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-12Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-13Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-14Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-15Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-16Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-17Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-18Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-19Ruime Appartementen in Lara, Interieur Foto-20
Prijs vanaf 108.000 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Lara
 • 125 m² - 240 m²
 • 2+1, 3+1, 4+1dp
 • 1, 2, 3
 • 1, 2, 3
 • 2015
 • 4
 • Instapklaar
 • 4 km
 • 2 km
 • 7 km
Immo nr. AYT-529

Top 3 Redenen om te Kopen

• Ruime woonruimtes
• Geweldige locatie in Lara
• Verschillende kamertypes

Ruime Appartementen op Eersteklas Locatie in Lara

Appartementen in Lara zijn gelegen op een eersteklas locatie van Antalya. Deze appartementen zijn gelegen in de wijk Caglayan. Deze regio is een aantrekkelijke en een populair gebied voor diegenen die in elitair gebied willen wonen.

Deze grote appartementen op een eersteklas locatie van Lara zijn dichtbij de vele sociale voorzieningen zoals cafés, restaurants, markten, supermarkten, winkelcentrums, ziekenhuizen, de gemeenschap kliniek, apotheken, dierenarts, parken, scholen, kappers, banken, postkantoor, moskee, openbare bazaar en het openbaar vervoer.

Ook beroemd Dudenpark en Duden waterval zijn vlakbij hier.

Ruime appartementen in Lara zijn 2 km van het beroemde strand van Lara, 4 km naar het centrum van Antalya en 7 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Deze Lara appartementen bestaan uit 1 blok met 4 verdiepingen met in totaal 10 appartementen.

Er zijn vele sociale faciliteiten zoals een goed ontworpen tuin, een zithoek in de tuin, een overdekte parkeerplaats, een fitnesscentrum, een lift, een conciërge en 24/7u beveiligingssysteem met camerabewaking in dit complex.

Er zijn 3 types appartementen te koop

2 slaapkamers appartementen zijn 125 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon.

3 slaapkamers appartementen zijn 185-200 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een kelder, een garderobekamer en 2 balkons.

4 slaapkamers duplex appartementen zijn 225-240 m² met een woonkamer, een aparte keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer, een garderobekamer, een kelder, een terras en 2 balkons.

Alle ruime Lara appartementen hebben keukenapparatuur, rolluiken en satelliet-tv-systeem.

Algemene Kenmerken van Ruime Appartementen in Lara

Appartement / Antalya / Lara

LiftConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinKleedkamerRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement108.100 €3+1 Appartement190.700 €4+1 Appartement235.200 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
KRIJG GRATIS BROCHUREKRIJG GRATIS BROCHURE Ruime Appartementen in LaraRuime Appartementen in Lara

Webinar About Buying Property in Turkey

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen met uitzicht dicht bij de zee in AntalyaAppartementen met uitzicht dicht bij de zee in Antalya105.000 €2+1, 3+1Konyaalti / AntalyaGerenoveerde duplexwoning met aparte keuken in KonyaaltiGerenoveerde duplexwoning met aparte keuken in Konyaalti101.700 €3+1 dpKonyaalti / AntalyaDuplex 4+1 Appartement met Terras in Konyaalti HurmaDuplex 4+1 Appartement met Terras in Konyaalti Hurma112.000 €4+1 dpKonyaalti / AntalyaGemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in AntalyaGemeubileerde woning met schilderachtig uitzicht in Antalya112.000 €2+1 dpKonyaalti / Antalya