Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul

Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / BeylikduzuRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-1Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-2Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-3Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-4Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-5Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-6Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-7Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-8Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-9Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-10Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-11Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-12Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-13Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-14Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-15Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-16Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-17Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-18Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-19Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-20Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-21Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-22Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Bouw Fotos-1Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Bouw Fotos-2Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Bouw Fotos-3Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Bouw Fotos-4
170.600 € % 28
Prijs vanaf 122.800 €Geverifieerde prijsPrijs update op 17.12.2020
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Beylikduzu
 • 132 m² - 296 m²
 • 2+1, 3+1, 4+1, 5+1
 • 2
 • 1, 2
 • 06/2021
 • 9
 • Onder constructie
 • 3 km
 • 53 km
Immo nr. IST-399

CAMPAGNE DETAILS

Luxe appartementen met uitzicht op zee in Beylikdüzü bieden een geweldige kortingsactie. De details van de campagne zijn zoals hieronder;

• 132 m² 2+1 appartementen zijn 1.100.000 TL in plaats van 1.527.900 TL.
• 186 m² 3+1 appartementen zijn 1.640.000 TL in plaats van 2.135.587 TL
• 265 m² 4+1 appartementen zijn 2.338.000 TL in plaats van 3.062.605 TL

De aanbieding is slechts een beperkte tijd geldig. Als u deze kans niet wilt missen, bel ons dan nu!

Geldig tot 31.01.2021 12:52:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 Redenen om te Kopen

 Familieconcept
 Ruime appartementen
 Rijke sociale voorzieningen

Beylikdüzü Appartementen met Uitzicht op Zee Voorzien van Alle Gemakken in Istanbul

Familieconcept appartementen zijn gelegen in Beylikdüzü. De regio biedt veel rijke faciliteiten zoals winkelcentra, scholen, ziekenhuizen, transportfaciliteiten en een kustweg. Beylikdüzü is de thuisbasis van veel luxe woonprojecten, sociale voorzieningen en transportfaciliteiten. Deze regio vormt een van de meest kosmopolitische districten van de stad. Als u appartement in Istanbul wilt kopen, is Beylikdüzü de ideale keuze voor u.

Appartementen te koop in Istanbul bevinden zich op 53 km van de internationale luchthaven van Istanbul, 10 km naar Küçükçekmece, 3 km naar de zee en 9 km naar het Tuyap Tentoonstellings- en congres centrum.

Scholen in deze regio: Alkev Duitse middelbare school, Amerikaans cultuur College, Bahçeşehir College, Beykent College, Bilfen College, Gemeenschapsschool, Doğa College, Beylikdüzü Final Private Training Cursus, Mesleğim College Gezondheidszorgen, İstanbul Gelişim Universiteit, Beykent Universiteit, Modern Educational College, Era College, Işık College, İhlas College, Culture 2000 College, MEF College, Mektebim College, Okyanus College, Uğur College en Yıldızlar College.

Ziekenhuizen in deze regio: Acıbadem ziekenhuis, Kolan ziekenhuis, Medilife ziekenhuis, Medicana ziekenhuis, Avcılar Anatolisch ziekenhuis, Privé Düzey oogheelkundig centrum, Koç dialysecentrum, Acıbadem Beylikdüzü medisch centrum en Birinci ziekenhuis.

Winkelcentra in deze regio: Akasyal, Akbatı, Beylicium, Bauhaus, Koçtaş, Marmara Park, Marka City, Perlavista, White Corner, Semerkand Line, Torium, İfa en Beylikdüzü Migros.

Het residentieel complex bevat een projectoppervlakte van 20.000 m². Het complex bestaat uit 7 blokken met 9 verdiepingen en een daarvan is een kantoorgebouw, het totaal aantal appartementen bedraagt 224. Het is voorzien van een café, een overdekte parkeergarage voor de bewoners en een buiten parkeerplaats voor de bezoekers, 24-uurs beveiligingssysteem met bewakingscamera, sportfaciliteiten, fitnesscentrum, Turks stoombad, sauna, zoutkamers, stoombad, winkel, restaurant, bibliotheek, studeerkamer, schilderachtig meer, hobbyruimtes, tennisbanen, hardlooproutes, binnenzwembad, kinderzwembad, kinderspeeltuin, basketbal- en voleybalvelden en een goed ontworpen tuin.

Er zijn 4 types appartementen beschikbaar in dit complex

2 slaapkamer appartementen zijn 132-171 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een badkamer, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en een balkon of een tuinterras.

3 slaapkamer appartementen zijn 186-191 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een badkamer, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en 2 balkons of tuinterrassen. (Sommige van de 3 slaapkamer appartementen hebben een garderobekamer.)

4 slaapkamer appartementen zijn 213-255 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een badkamer, een wasruimte en 2 balkons of een tuinterras. (Sommige van de 4 slaapkamer appartementen hebben een garderobekamer.)

5 slaapkamer appartementen zijn 270-279 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een badkamer, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en een tuinterras.

Zeezicht Beylikdüzü appartementen zijn uitgerust met een stalen deur, video-intercom, keukenapparatuur, douchecabine en centrale verwarming.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul

Appartement / Istanbul / Beylikduzu

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)Zeezicht
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Istanbul Appartementen dichtbij Snelwegen in BagcilarIstanbul Appartementen dichtbij Snelwegen in Bagcilar122.000 €2+1, 3+1Bagcilar / IstanbulLux Basaksehir Appartementen Dicht bij Istanbul CanalLux Basaksehir Appartementen Dicht bij Istanbul Canal120.600 €2+1, 3+1Basaksehir / IstanbulExclusieve Appartementen Nabij Snelweg E-5 in IstanbulExclusieve Appartementen Nabij Snelweg E-5 in Istanbul122.800 €1+1Bakirkoy / IstanbulAppartementen met rijke faciliteiten in Avcilar IstanbulAppartementen met rijke faciliteiten in Avcilar Istanbul125.100 €2+1, 3+1Avcilar / Istanbul