Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul

Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / BeylikduzuRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Istanbul / Beylikduzu - videoRuime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-1Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-2Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-3Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-4Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-5Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-6Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-7Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-8Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-9Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-10Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-11Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-12Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-13Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-14Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-15Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-16Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-17Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-18Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-19Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-20Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-21Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Interieur Foto-22Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Bouw Fotos-1Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Bouw Fotos-2Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Bouw Fotos-3Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul, Bouw Fotos-4
175.300 € % 31
Prijs vanaf 120.100 €Geverifieerde prijsPrijs update op 1.03.2021
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Beylikduzu
 • 132 m² - 296 m²
 • 2+1, 3+1, 4+1, 5+1
 • 2
 • 1, 2
 • 06/2021
 • 9
 • Onder constructie
 • 3 km
 • 53 km
Immo nr. IST-399

CAMPAGNE DETAILS

De appartementen in Beylikdüzü bieden een geweldige kortingsactie voor onze klanten. De details van de gereduceerde prijzen zijn zoals hieronder;

• 132 m² 2+1 appartementen zijn 1.165.000 TL in plaats van 1.700.900 TL,
• 150 m² 2+1 appartementen zijn 1.415.000 TL in plaats van 1.830.900 TL,
• 210 m² 3+1 appartementen zijn 1.855.000 TL in plaats van 2.385.000 TL,
• 213 m² 4+1 appartementen zijn 2.150.000 TL in plaats van 2.785.000 TL.

Let op: deze actie is slechts een beperkte tijd geldig en beschikbaar tegen contante betaling.

Schiet op om te profiteren van gereduceerde prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtigingstour te regelen!

Geldig tot 30.04.2021 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 Redenen om te Kopen

 Familieconcept
 Ruime appartementen
 Rijke sociale voorzieningen

Beylikdüzü Appartementen met Uitzicht op Zee Voorzien van Alle Gemakken in Istanbul

Familieconcept appartementen zijn gelegen in Beylikdüzü. De regio biedt veel rijke faciliteiten zoals winkelcentra, scholen, ziekenhuizen, transportfaciliteiten en een kustweg. Beylikdüzü is de thuisbasis van veel luxe woonprojecten, sociale voorzieningen en transportfaciliteiten. Deze regio vormt een van de meest kosmopolitische districten van de stad. Als u appartement in Istanbul wilt kopen, is Beylikdüzü de ideale keuze voor u.

Appartementen te koop in Istanbul bevinden zich op 53 km van de internationale luchthaven van Istanbul, 10 km naar Küçükçekmece, 3 km naar de zee en 9 km naar het Tuyap Tentoonstellings- en congres centrum.

Scholen in deze regio: Alkev Duitse middelbare school, Amerikaans cultuur College, Bahçeşehir College, Beykent College, Bilfen College, Gemeenschapsschool, Doğa College, Beylikdüzü Final Private Training Cursus, Mesleğim College Gezondheidszorgen, İstanbul Gelişim Universiteit, Beykent Universiteit, Modern Educational College, Era College, Işık College, İhlas College, Culture 2000 College, MEF College, Mektebim College, Okyanus College, Uğur College en Yıldızlar College.

Ziekenhuizen in deze regio: Acıbadem ziekenhuis, Kolan ziekenhuis, Medilife ziekenhuis, Medicana ziekenhuis, Avcılar Anatolisch ziekenhuis, Privé Düzey oogheelkundig centrum, Koç dialysecentrum, Acıbadem Beylikdüzü medisch centrum en Birinci ziekenhuis.

Winkelcentra in deze regio: Akasyal, Akbatı, Beylicium, Bauhaus, Koçtaş, Marmara Park, Marka City, Perlavista, White Corner, Semerkand Line, Torium, İfa en Beylikdüzü Migros.

Het residentieel complex bevat een projectoppervlakte van 20.000 m². Het complex bestaat uit 7 blokken met 9 verdiepingen en een daarvan is een kantoorgebouw, het totaal aantal appartementen bedraagt 224. Het is voorzien van een café, een overdekte parkeergarage voor de bewoners en een buiten parkeerplaats voor de bezoekers, 24-uurs beveiligingssysteem met bewakingscamera, sportfaciliteiten, fitnesscentrum, Turks stoombad, sauna, zoutkamers, stoombad, winkel, restaurant, bibliotheek, studeerkamer, schilderachtig meer, hobbyruimtes, tennisbanen, hardlooproutes, binnenzwembad, kinderzwembad, kinderspeeltuin, basketbal- en voleybalvelden en een goed ontworpen tuin.

Er zijn 4 types appartementen beschikbaar in dit complex

2 slaapkamer appartementen zijn 132-171 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een badkamer, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en een balkon of een tuinterras.

3 slaapkamer appartementen zijn 186-191 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een badkamer, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en 2 balkons of tuinterrassen. (Sommige van de 3 slaapkamer appartementen hebben een garderobekamer.)

4 slaapkamer appartementen zijn 213-255 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een badkamer, een wasruimte en 2 balkons of een tuinterras. (Sommige van de 4 slaapkamer appartementen hebben een garderobekamer.)

5 slaapkamer appartementen zijn 270-279 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een badkamer, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en een tuinterras.

Zeezicht Beylikdüzü appartementen zijn uitgerust met een stalen deur, video-intercom, keukenapparatuur, douchecabine en centrale verwarming.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Ruime Appartementen Verweven met de Natuur in Istanbul

Appartement / Istanbul / Beylikduzu

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)Zeezicht
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Istanbul Woningen te KoopIstanbul Woningen te Koop118.600 €2+1, 3+1Basaksehir / IstanbulDuplex appartement dicht bij de metro in Istanbul AtasehirDuplex appartement dicht bij de metro in Istanbul Atasehir118.600 €2Atasehir / IstanbulLaagbouwappartementen met Uitzicht op Zee in Eyüp IstanbulLaagbouwappartementen met Uitzicht op Zee in Eyüp Istanbul120.500 €2+1, 3+1, 4+1, 5+1Eyup / IstanbulUnieke Appartementen aan Istanbul KustlijnUnieke Appartementen aan Istanbul Kustlijn121.400 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Beylikduzu / Istanbul