Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon

Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / ArakliRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Trabzon / Arakli - videoRuime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Interieur Foto-1Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Interieur Foto-2Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Interieur Foto-3Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Interieur Foto-4Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Interieur Foto-5Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Interieur Foto-6Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Interieur Foto-7Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Interieur Foto-8Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Interieur Foto-9Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Vloer Plannen-1Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Vloer Plannen-2Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Vloer Plannen-3Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon, Vloer Plannen-4
Prijs vanaf 298.500 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Arakli
 • 280 m²
 • 4+2 trp
 • 5
 • 1
 • 08/2022
 • 6
 • In opbouw
 • 29 km
 • 1 km
 • 24 km
Immo nr. TRB-150

Top 3 redenen om te kopen

• Vrij uitzicht op zee
• Privétuin, terras en zwembad voor elke villa
• Horizontale architectuur, ruime woonruimtes

Vrij uitzicht op zee 4+2 villa's met ruime leefruimtes in Araklı Trabzon

De villa's die te koop staan, zijn gelegen in Araklı, Trabzon. Ruime villa's liggen dichtbij alle dagelijkse voorzieningen zoals markten, openbare bazaar, scholen, ziekenhuizen en banken. De villa's te koop in Trabzon liggen op 1 km van het dichtstbijzijnde strand en verbindingspunt van de snelweg, 3 km naar het centrum van Araklı, 18 km naar het winkelcentrum Cevahir, 24 km naar de internationale luchthaven van Trabzon, 25 km naar de technische universiteit Karadeniz, 26 km naar Forum Winkelcentrum Trabzon en 29 km naar het stadscentrum van Trabzon.

De villa's zijn gelegen in een complex van 12.500 m², bestaande uit 4 blokken met 6 verdiepingen en in totaal 102 appartementen en 17 villa's. Het wooncomplex heeft onder meer een inpandige parkeerplaats, een goed onderhouden tuin, zitjes, wandelpaden, een kinderspeeltuin, een sauna, een fitnessruimte en een binnenzwembad.

Soorten villa's

Villa's met 4 slaapkamers hebben 2 woonkamers, 2 open keukens, 2 badkamers, 3 en-suite badkamers, een balkon en een terras.

De villa's hebben hoogwaardige interieurkenmerken zoals een stalen deur, laminaat en keramische vloeren, douchecabine, keukenapparatuur, PVC dubbele beglazing, spot- en ledverlichting.

U kunt hier klikken voor gedetailleerde informatie over de villa's in het project.

Algemene Kenmerken van Ruime villa's met privétuin en zwembad in Trabzon

Villas / Trabzon / Arakli

SaunaZwembadIn een complexFitnessParkeerplaatsTuinDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 298.500 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Zee en natuurzicht Trabzon-huizen met privétuinenZee en natuurzicht Trabzon-huizen met privétuinen234.900 €5+1 dp, 8+2 trpOrtahisar / TrabzonVrijstaande Stenen Villa's in TrabzonVrijstaande Stenen Villa's in Trabzon203.100 €4+1Ortahisar / TrabzonCentrale triplexvilla met uitzicht op zee en de natuur in TrabzonCentrale triplexvilla met uitzicht op zee en de natuur in Trabzon396.700 €6+2 trpOrtahisar / Trabzon