Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova

Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Yalova / CentrumSleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Yalova / Centrum - videoSleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Yalova / Centrum - videoSleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Yalova / Centrum - videoSleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Yalova / Centrum - videoSleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Yalova / Centrum - videoSleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Yalova / Centrum - videoSleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Yalova / Centrum - videoSleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Yalova / Centrum - videoSleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-1Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-2Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-3Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-4Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-5Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-6Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-7Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-8Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-9Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-10Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-11Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-12Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-13Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova, Interieur Foto-14
Prijs 224.500 €
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Yalova / Centrum
 • 466 m²
 • 10+4 (1+1, 3x3+1)
 • 7
 • 5
 • 2013
 • 4
 • Klaar om te verhuizen
 • 1,5 km
 • 1,7 km
 • 60 km
Immo nr. YVX-0030

Top 3 redenen om te kopen

• Instapklaar een heel gebouw in het centrum
• Op loopafstand van het winkelcentrum en Fatih Street
• Aantrekkelijke investeringsmogelijkheid tegen een betaalbare prijs

Aantrekkelijk appartementengebouw te koop met hoge huurvooruitzichten in Yalova

Het gehele te koop staande gebouw bevindt zich in het centrum van Yalova; 2 minuten loopafstand van het beroemdste winkelcentrum van de stad en 5 minuten naar de Fatih-straat, de meest levendige straat van het centrum van Yalova.

Het appartementengebouw in Yalova ligt op 4 km van de Yalova IDO-veerbootpier, 1,5 km naar Fatih Street, 1,7 km naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis en de kust, en 60 km naar de luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen.

Het gehele te koop staande gebouw is gelegen op een terrein van 300 m² en een bouwoppervlakte van 466 m². Het heeft een tuin van maximaal 150 m² en een terras van 40 m². Instapklaar appartementengebouw heeft 4 bouwlagen; op elke verdieping bevindt zich een appartementseenheid. Het gebouw bestaat uit in totaal 4 appartementen waarvan 1 unit 1+1 en 3 units 3+1 appartementen.

Soorten appartementen

Op de tuinverdieping; Er is een appartement van 105 m² met 3 slaapkamers, een aparte keuken, 2 badkamers en een toilet.

Op de eerste etage; er is een 128 m² 3 slaapkamer appartement met een aparte keuken, een en-suite badkamer, een badkamer, een toilet en 2 balkons.

Op de tweede verdieping; er is een 128 m² 3 slaapkamer appartement met een aparte keuken, een en-suite badkamer, een badkamer, een toilet en 2 balkons.

Op de derde verdieping; er is een appartement van 65 m² met 1 slaapkamer met een open keuken, een badkamer, een toilet en een terras van 40 m²; 105 m² in totaal.

In het appartementengebouw in de meest aantrekkelijke regio van Yalova vanuit het oogpunt van toerisme en reizen, kunt u het uitzicht op zee zien vanaf de balkons en het terras vanaf de 2e verdieping. Om deze reden biedt het gebouw uitstekende verhuurmogelijkheden.

Algemene Kenmerken van Sleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova

Appartement / Yalova / Centrum

LiftTuinTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtStadscentrum
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 224.500 €*Prijs update op 19.03.2021 14:50:07

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van YalovaLuxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova154.600 €3+1 dp, 4+1 dpKadikoy / YalovaSmaakvol Ontworpen 4+1 Vastgoed in TermalSmaakvol Ontworpen 4+1 Vastgoed in Termal100.200 €4+1 dpTermal / Yalova