Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa

Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / NiluferSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Bursa / Nilufer - videoSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-1Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-2Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-3Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-4Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-5Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-6Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-7Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-8Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-9Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-10Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-11Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-12Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-13Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Interieur Foto-14Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa, Vloer Plannen-1
Prijs vanaf 46.100 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Nilufer
 • 72 m² - 72 m²
 • 2+1
 • 1
 • 1
 • 06/2020
 • 6
 • Klaar om te verhuizen
 • 13 km
 • 26 km
 • 76 km
Immo nr. BRS-076

Top 3 redenen om te kopen

• Instapklare appartementen tegen betaalbare prijzen voor investeerders
• Centrale ligging in de regio
• Gemakkelijk leasen

Gemakkelijk verhuurbare 2+1 appartementen met hoge kans op huurinkomsten in Nilüfer Bursa

De instapklare appartementen zijn gelegen in Nilüfer, Bursa. De locatie is het belangrijkste kenmerk van het project, omdat de regio naast de Uludağ Universiteit ligt met een capaciteit van 40.000 studenten. Nilüfer is dus een perfect woongebied voor zowel studenten als elementaire gezinnen. Omdat het altijd levendig is, belooft het project een zeer hoge kans op huurinkomsten. De appartementen bevinden zich op loopafstand van alle sociale en dagelijkse voorzieningen, zoals alle vervoerspunten, het gemeenschapsgezondheidscentrum, geldautomaten, enzovoort. Meer in detail, Bursa-appartementen te koop liggen op 2 km naar de Uludağ Universiteit, 3.8 km naar het dichtstbijzijnde metrostation, 8.4 km naar Özdilek Park Shopping Center, 12 km naar Bursa Stadsziekenhuis, 13 km naar het centrum van Nilüfer, 14.5 km naar het Sur Yapı Winkelcentrum, 23 km naar het centrum van Bursa, 26 km naar de zee en het busstation, 27 km naar de IDO-veerhaven, 46 km naar het skicentrum Uludağ, 76 km naar de luchthaven Bursa Yenisehir en 120 km naar de luchthaven Sabiha Gökçen.

Het wooncomplex bestaat uit 2 blokken. Er zijn veel faciliteiten voor gebruik in het complex, zoals parkeerplaatsen voor auto's, audio-beveiligingssysteem, warmte- en geluidsisolatie, fitnesscentrum, multifunctionele vergaderruimte, binnenzwembad.

Soorten appartementen

Appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, aparte keuken, een badkamer en een balkon.

Het project onderscheidt zich door de constructie van hoogwaardige materialen en bovendien zijn ze ruimer dan vergelijkbare projecten. In de appartementen bevinden zich keukenapparatuur, een vloerverwarming, hoogwaardige ramen en balkondeuren, keuken- en badkamermeubilair, stalen deur, laminaatvloer.

Algemene Kenmerken van Sleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa

Appartement / Bursa / Nilufer

ZwembadFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24TuinDoucheKeukenapparatuurBalkonAparte keuken
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 46.100 €*Prijs update op 16.04.2021 12:51:52

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Betaalbaar luxe onroerend goed in Bursa OsmangaziBetaalbaar luxe onroerend goed in Bursa Osmangazi44.800 €2+1Osmangazi / BursaGloednieuwe Bursa-eigendommen in een boetiekcomplex in NilüferGloednieuwe Bursa-eigendommen in een boetiekcomplex in Nilüfer42.400 €2+1Nilufer / BursaCentrale appartementen op loopafstand van voorzieningen in BursaCentrale appartementen op loopafstand van voorzieningen in Bursa46.600 €3+1Osmangazi / BursaAppartementen met Prachtig Uitzicht op Zee in BursaAppartementen met Prachtig Uitzicht op Zee in Bursa47.000 €2+1, 2+1 dp, 3+1, 5+1 dpMudanya / Bursa