Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht

State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Kalkan / CentrumState-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Kalkan / Centrum - videoState-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Kalkan / Centrum - videoState-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Kalkan / Centrum - videoState-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Kalkan / Centrum - videoState-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Kalkan / Centrum - videoState-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Kalkan / Centrum - videoState-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-1State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-2State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-3State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-4State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-5State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-6State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-7State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-8State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-9State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-10State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-11State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-12State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-13State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-14State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-15State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht, Interieur Foto-16
Prijs 692.000 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • Makelaarskosten 2%
 • Kalkan / Centrum
 • 300 m²
 • 4+1
 • 4
 • 2
 • 2016
 • 3
 • Instapklaar
 • 1 km
 • 1 km
 • 125 km
Immo nr. KLN-040

Luxe Villa met 4 Slaapkamers en Overloopzwembad in Kalkan

Villa met uitzicht op zee is gelegen op een schitterende locatie in de wijk Kalkan. Het gebied is verhoogd en heeft een indrukwekkend uitzicht op het Kalkan-dorp en de Kalkan-baai. Kalkan is een van nature onderhouden en beschermd gebied met veel geweldige luxe villa's en appartementen. Het heeft de focus van mensen over de hele wereld dankzij de prachtige geografie en moderne wooncomplexen. Daarom; beleggen in Kalkan is zeer winstgevend.

Kalkan villa ligt vrij dicht bij vele sociale en lokale voorzieningen, zoals openbare bazaars, winkels, activiteiten aan zee en faciliteiten, restaurants, cafés, bars, hotels, klinieken, apotheken, parken en speeltuinen voor kinderen. De villa ligt op 250 m afstand van het dichtstbijzijnde winkelgebied en op 1 km afstand van de oude binnenstad van Kalkan.

Deze prachtige villa is gebouwd op een terrein van 600 m². Het heeft belangrijke faciliteiten, waaronder een parkeerplaats, 2 zwembaden, waaronder een overloopzwembad, ligweiden, een fitnessruimte, een jacuzzi en een mooie privétuin.

Villa met 4 slaapkamers is 300 m² met een woonkamer, een open keuken, 4 en-suite badkamers, een toilet, een fitnessruimte en een speelkamer, een wasruimte, 2 balkons en 2 zwembadterrassen.

Ruime villa bereikt momenteel een huurinkomen van 40.000 GBP gedurende het seizoen. De binnenkant van deze villa in Kalkan is prachtig ingericht met veel belangrijke voorzieningen zoals airconditioners in alle kamers, marmeren vloeren en vloeren, keukenapparatuur met witgoed, zonwering en TV-satellietsysteem.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt de commissie van de makelaar in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van State-of-the-Art Villa in Kalkan met Zee Uitzicht

Villas / Kalkan / Centrum

ZwembadFitnessParkeerplaatsTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietDoucheMeubelenEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (500-1.000 m.)ZeezichtStadscentrum
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 692.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Atlantis VillaAtlantis Villa635.400 €4+1 dpCentrum / KalkanKwaliteits Vrijstaande Villas met Infinity Zwembad in KalkanKwaliteits Vrijstaande Villas met Infinity Zwembad in Kalkan635.400 €4+1 dpCentrum / KalkanVolledig Gemeubileerd Kalkan Huis 250 meter van StrandVolledig Gemeubileerd Kalkan Huis 250 meter van Strand693.200 €5+1 trpCentrum / KalkanVilla Yakut 1Villa Yakut 1750.900 €5+1 triplexCentrum / Kalkan