Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Stijlvolle Appartementen te Koop in het Centrum van de Stad

Stijlvolle Appartementen te Koop in het Centrum van de Stad, Istanbul / SefakoyStijlvolle Appartementen te Koop in het Centrum van de Stad, Istanbul / Sefakoy - videoStijlvolle Appartementen te Koop in het Centrum van de Stad, Istanbul / Sefakoy - videoStijlvolle Appartementen te Koop in het Centrum van de Stad, Istanbul / Sefakoy - videoStijlvolle Appartementen te Koop in het Centrum van de Stad, Istanbul / Sefakoy - videoStijlvolle Appartementen te Koop in het Centrum van de Stad, Interieur Foto-1Stijlvolle Appartementen te Koop in het Centrum van de Stad, Interieur Foto-2Stijlvolle Appartementen te Koop in het Centrum van de Stad, Interieur Foto-3Stijlvolle Appartementen te Koop in het Centrum van de Stad, Vloer Plannen-1Stijlvolle Appartementen te Koop in het Centrum van de Stad, Vloer Plannen-2
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Sefakoy
 • 55 m² aan 85 m²
 • 1+0, 1+1
 • 1
 • 2015
 • 20
 • UITVERKOCHT
 • 1 km
 • 6 km
 • 4 km
Immo nr. IST-070

Stijlvolle Appartementen in het Centrum van Sefakoy

Deze luxe appartementen zijn gelegen op een aantrekkelijke regio in het centrum van de stad, Sefakoy. Dat is een van de snelst groeiende regio in Istanbul. 211 Mall en Starcity winkelcentrum is gelegen aan de overkant. Ataturk Internationale Luchthaven ligt op slechts 4 km afstand van dit luxe wooncomplex. Hoofdlijn van Istanbul transporteert de E5 snelweg en TEM snelweg is dicht bij hier. Vele sociale voorzieningen zoals ziekenhuizen, grote winkelcentra, apotheken, winkels, markten en het openbaar vervoer bevinden zich rondom het complex.

Stijlvolle appartement complex is een 20 verdiepingen tellend gebouw en light op 8500 m² oppervlakte. Er zijn 199 luxueuze residentiële appartementen in dit complex. Een grote deel van de totale oppervlakte is gewijd aan de groene omgeving. Er zijn veel faciliteiten zoals een overdekte parkeerplaats, een binnen- en buitenzwembad, een fitnesscentrum, een Turks bad, een sauna, vitamine bars, cafés, restaurants, een receptie en lobby, een lift, centrale verwarming, wandelen paden, 24/7 beveiliging en bewakingscamera. Conciërge en veiligheidsdiensten in staat zijn om een comfortabele en rustige leven te leiden naar de bewoners voor 24 uur.

Er zijn 2 soorten appartementen te koop

Studio's zijn 55 m² met een woonkamer, een open keuken en een badkamer.

1 slaapkamer appartementen zijn 85 m² met een woonkamer, een open keuken en een badkamer.

20% goedkoper elektriciteit faciliteiten, glasvezel-internet, kabel-tv, pay-meter centrale verwarming, hoog niveau beveiliging, bewakingscamera zijn enkele van de zeer speciale diensten voor de bewoners kan voordelen nemen.

Deze appartementen zijn UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Stijlvolle Appartementen te Koop in het Centrum van de Stad

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningTV SatellietDoucheInternetOpen plan keukenStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Appartementen met Zeezicht en MeerzichtLuxe Appartementen met Zeezicht en Meerzicht41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulExclusieve Appartementen op een Centrale LocatieExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulBetaalbare Appartementen te KoopBetaalbare Appartementen te Koop41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met AfbetalingsplanKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met Afbetalingsplan41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / Istanbul