Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya

Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Alanya / MahmutlarStrandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoStrandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoStrandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoStrandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoStrandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoStrandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoStrandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoStrandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoStrandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoStrandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoStrandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoStrandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoStrandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-1Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-2Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-3Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-4Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-5Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-6Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-7Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-8Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-9Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-10Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-11Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-12Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-13Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-14Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-15Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-16Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-17Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-18Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-19Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-20Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-21Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Interieur Foto-22Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Vloer Plannen-1Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Vloer Plannen-2Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya, Vloer Plannen-3
165.000 € % 18
Prijs vanaf 135.000 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Mahmutlar
 • 60 m² - 260 m²
 • 1+1, 2+1
 • 1, 2, 3
 • 1
 • 04/2020
 • Onder constructie
 • 13 km
 • 30 km
Immo nr. ALN-328

Top 3 Redenen om te Kopen

• Aan het strand
• Toplocatie
• Rijke complex faciliteiten

Alanya Appartementen met Luxe Complex Faciliteiten in Mahmutlar

De gloednieuwe appartementen bevinden zich in Mahmutlar, Alanya. Deze regio wordt omringd door dagelijkse en sociale voorzieningen zoals school, markt, banken en cafés. De streek biedt u een vakantieleven met zijn schone strand.

Appartementen aan het strand te koop in Turkije, Alanya bevinden zich in de buurt van de dagelijkse voorzieningen. Deze appartementen liggen op 13 km van het centrum, op 30 km van de luchthaven Alanya Gazipaşa en op 140 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het complex bestaat uit een enkel blok met 57 appartementen en 3 winkels. Dit complex bevat vele faciliteiten, zoals de binnen- en buitenzwembaden, receptie, parkeerplaats in de buitenlucht, sportsalon, Turks bad, sauna, massageruimte, jacuzzi, omkleedkamer, stoombad, toilet, bioscoop, bar, kinderspeelplaats, rustplaats, generator, liften en een beveiligingssysteem met en bewakingscamera.

Er zijn 4 types beschikbare appartementen in het complex

Appartementen met 1 slaapkamer zijn 60-65 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Appartementen met 2 slaapkamers zijn 79-99 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon. (Sommige van de appartementen met 2 slaapkamers hebben een en-suite badkamer.)

De dakappartementen met 2 slaapkamers zijn 180 m² en hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een terras.

Het dakappartement met 3 slaapkamers is 260 m² en bevat een woonkamer, een open keuken, een badkamer, 2 en-suite badkamers en een terras.

De gloednieuwe appartementen zijn uitgerust met eersteklas faciliteiten, zoals een balkon, terras, grote ramen, zonwering, keukenapparatuur, douchecabine, led-verlichting en een TV-satellietsysteem.

Algemene Kenmerken van Strandzijde Appartementen met Eersteklas Dekor in Alanya

Appartement / Alanya / Mahmutlar

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAan het StrandZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement155.000 €2+1 Appartement135.000 €*Prijs update op 5.04.2021 10:45:32

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Frontaal Zeezicht Appartementen Boutique Complex AlanyaFrontaal Zeezicht Appartementen Boutique Complex Alanya132.000 €2+1Kestel / AlanyaSleutelklaar Vastgoed met Kasteel en Zeezicht in AlanyaSleutelklaar Vastgoed met Kasteel en Zeezicht in Alanya131.600 €2+1dp, 3+1dp, 4+1dpCentrum / AlanyaUnieke Appartementen Panoramisch Zeezicht in KargicakUnieke Appartementen Panoramisch Zeezicht in Kargicak135.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Kargicak / AlanyaKestel Kustzijde Appartementen Kestel Kustzijde Appartementen 135.000 €1+1, 2+1 dpKestel / Alanya