Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Suadiye Huizen

Suadiye Huizen, Antalya / KonyaaltiSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - videoSuadiye Huizen, Antalya / Konyaalti - video
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Antalya / Konyaalti
 • 80 m² aan 90 m²
 • 2+1
 • 1, 2
 • 1
 • 2012
 • 4
 • UITVERKOCHT
 • 2 km
 • 3 km
 • 15 km
Immo nr. AYT-127

Deluxe Eigendom te Koop in Antalya

Suadiye Homes I en II geven een elegante leven door zijn technologische infrastructuur ontworpen met hoge architect in de natuur, veilig, in Konyaalti, Antalya. Het is in het centrum van het sociale en het moderne leven. Deze huizen zijn aan de rustige en rustige omgeving weg van het lawaai van de stad. Er is een groen gebied aan de noord-richting en de andere gevels met uitzicht op de stad en de grote uitzicht op de bergen.

Deze woningen gebouwd door de esthetiek en functionaliteit ontmoeten elkaar in architect. Suadiye Huizen Ik bestaan 32 appartementen in 2 blokken op het totaal.

Suadiye Homes II bestaat uit 64 appartementen in 4 blokken op het totaal. De appartementen zijn omgeven door 2 mt muur. Er zijn een zwembad, tuin, speeltuin voor de kinderen tussen de blokken. Er zijn 7/24 beveiliging en camera systemen.

Er zijn 2 slaapkamers dublexes op de begane grond en het is 90 m2. Er zijn 2 slaapkamers standaard appartementen op de bovenverdieping. 2 slaapkamer standart apartmentss zijn 80 m2. Open keuken is al geplaatst in de woonkamers. Er zijn kookplaat, afzuigkap en oven in de keuken.

Algemene Kenmerken van Suadiye Huizen;

- Lift
- Parkeerterrein
- Huisbewaarder
- 7/24 Beveiliging
- Security Camera Systemen
- Tuin
- Kinderen Speelveld
- Internetverbinding
- Satelliet TV
- Zwembad

Dit huis is UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Suadiye Huizen

LiftZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinRolgordijnenTV SatellietDoucheKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
KRIJG GRATIS BROCHUREKRIJG GRATIS BROCHURE Suadiye HuizenSuadiye Huizen
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Klaar appartement op de begane grond in Lara AntalyaKlaar appartement op de begane grond in Lara Antalya35.000 €1+1Lara / AntalyaAppartementen met Eerlijke Prijzen in KepezAppartementen met Eerlijke Prijzen in Kepez37.000 €1+1, 2+1, 3+1Kepez / AntalyaAppartementen met Jaloezieën in het Centrum van AntalyaAppartementen met Jaloezieën in het Centrum van Antalya41.500 €2+1Centrum / AntalyaAppartementen van Hoge Kwaliteit in Antalya CentrumAppartementen van Hoge Kwaliteit in Antalya Centrum42.500 €2+1, 3+1Centrum / Antalya