Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya

Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Alanya / ObaTriplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Alanya / Oba - videoTriplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Alanya / Oba - videoTriplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Alanya / Oba - videoTriplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Alanya / Oba - videoTriplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Alanya / Oba - videoTriplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Alanya / Oba - videoTriplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-1Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-2Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-3Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-4Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-5Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-6Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-7Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-8Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-9Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-10Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-11Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-12Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-13Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-14Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-15Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-16Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-17Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-18Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-19Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-20Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya, Interieur Foto-21
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Oba
 • 280 m²
 • 5+1 trp
 • 3
 • 3
 • 2019
 • 3
 • VERKOCHT
 • 9 km
 • 8 km
 • 45 km
Immo nr. ALN-439

Top 3 redenen om te kopen

• Prachtig uitzicht op zee
• Op de kruising van bos en geschiedenis
• Stille en rustige locatie weg van de stad

Triplex villa met 5 slaapkamers in Oba, Alanya met prachtig uitzicht op zee en fort

De triplex villa is gelegen in de wijk Oba in Alanya, in de stad Kizilcasehir. In het westen is er het bos en in het oosten is er het fort Kizilcasehir. Dankzij de geweldige locatie zouden de prachtige zee en het uitzicht op Alanya nooit worden afgesloten. Deze exclusieve villa brengt het uitzicht op zee en de natuur samen in een perfect pakket. Als je even weg wilt van de stad en wat tijd alleen wilt doorbrengen, dan is dit je kans!

De triplex villa ligt op een perfecte vakantieplek en er zijn scholen en moskeeën in de buurt. De triplex villa ligt op 5 km van het stadscentrum van Oba, 7 km naar het staatsziekenhuis van Alanya, 8 km naar het strand van Oba, 9 km naar het stadscentrum van Alanya, 45 km naar de luchthaven Gazipasa Alanya en 134 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

De villa te koop in Alanya  is gebouwd op 434 m² grond en er is een open parkeerplaats voor 2 auto's, een privézwembad en een houtschuur.

Type villa

Triplex villa met 5 slaapkamers heeft een woonkamer, een aparte keuken, 2 badkamers, een en-suite, een wasruimte, een kleedkamer, een ruime hobbykamer en 2 bergingen op de bovenste verdieping.

Er is een stalen deur, een garderobe, spotverlichting, een open haard, een ingebouwde keuken, internet, een pantry, airconditioning-infrastructuur, een douche, een terras en meerdere balkons in de villa. Het is mogelijk om vanuit elke kamer in de villa zeezicht te krijgen.

Deze villa is UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Triplex Villa met Zee en Fort in Alanya

ZwembadParkeerplaatsTuinAirconditioningKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonAparte keukenZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Bezoek ons kantoorAlanyaHIER GEACCEPTEERD

Webinar About Buying Property in Turkey

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Betaalbare halfvrijstaande villa's in Kargıcak AlanyaBetaalbare halfvrijstaande villa's in Kargıcak Alanya149.000 €3+1 dpKargicak / AlanyaZeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in AlanyaZeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya200.000 €3+1 dpKargicak / AlanyaDuplex Villa's Uitkijkend over Zee in Kargicak, AlanyaDuplex Villa's Uitkijkend over Zee in Kargicak, Alanya220.000 €4+1Kargicak / AlanyaZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in AlanyaZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya231.000 €4+1Kargicak / Alanya