Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Uitstekende Redenen om Onroerend Goed in Antalya te kopen

1.8.2018

Potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in de Turkse vastgoedmarkt doen er goed aan om de vele specifieke redenen tot zich te nemen, om onroerend goed in Antalya te kopen. Het Middellandse Zeegebied in de regio Antalya is de best presterende regio voor zowel binnenlandse Turkse huizenkopers als voor buitenlandse huizenkopers en is éen van de 'ruwe diamanten' van Turkije.

Al enkele decennia is Antalya een belangrijke, uitvoerende stad in vele sectoren, waaronder onroerend goed, reizen, zakelijk, winkelen en natuurlijk de gastvrijheid. Deze solide reputaties zijn voldoende voor het aantrekken van vele kopers in onroerend goed, maar als je denkt dat Antalya naast bovenstaande reputaties niet meer te bieden dan heeft u het goed mis, want er zijn veel indrukwekkende plannen om het gebied van een nog hogere infrastructuur te revolutioneren en nog meer onroerend goed investeerders aan te trekken die op zoek zijn naar een winstgevende reeks vastgoed. U zult aangenaam verrast worden.

4 Redenen om Onroerend Goed te kopen in Antalya

1: Een Divers Onroerend Goed Aanbod

Van laag-budget woningen tot miljonair-herenhuizen, de onroerend goed markt van Antalya heeft voor iedereen iets te bieden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwbouw woning met geschikte betalingsvoorwaarden, of een goedkope wederverkoop en reedsgemeubileerde woning, u zult altijd in uw zoektocht slagen en het allerbelangrijkste, de woning vinden die binnen uw budget past.

De diversiteit komt voort uit twee hoofdredenen. Ten eerste bestaat de regio Antalya uit veel kleine badplaatsen die zich uitstrekken over iets meer dan 300 kilometer, veelal kustgebied. Dit biedt een grote diversiteit locaties om uit te kiezen. De tweede reden is dat indertijd Turkije landelijk een revolutie teweegbracht in de onroerend goed markt, Antalya onmiddellijk aan boord sprong, door zich op buitenlandse kopers en investeerders te richten, waar het voor de buitenlander eenvoudiger werd om voor hun droomhuis een Turkse hypotheek te verstrekken.

Echter, was het ook de bouwsector die goed presteerde, daar bouwbedrijven hun vizier richtte op de bouw van moderne en trendy huizen met behulp van wereldberoemde en bekroonde Turkse architecten. Ze hebben het aanbod daarmee volledig veranderd en hebben op hun beurt veel meer kopers aangetrokken.

Uitstekende redenen om onroerend goed in Antalya te kopen

2: Projecten met Voordelen van de Infrastructuur

Hoewel Antalya al de tweede meest invloedrijke bestemming in Turkije is, wordt er nog steeds niet stil gezeten. Diverse infrastructuurprojecten hebben (en zijn) van plan om het aanzicht van de regio nog verder om te gooien. Het is allemaal begonnen met de kabelbaan Tünektepe. Dit is al een populaire attractie gebleken, maar het nieuwe ultramoderne gebouw op de top van de berg zal uiteindelijk het meest herkenbare, vernieuwde punt van Antalya worden.

Daarnaast is het strandproject van Konyaalti waar iedereen zijn vizier op heeft gericht. De modernisering van voetgangersgebieden heeft het strandgebied al sterk verbeterd en de geplande Boğaçay Yacht Haven zal de positie van Antalya als centraal aanknooppunt in de Turkse Rivièra versterken, door zijn zeer technische jacht-, water- en scheepfaciliteiten. Twee andere projecten die nog in hun ontwikkelingsfase staan, zijn de cruiseschiphaven en filmstudio. Hiermee wordt geacht om van Turkije, Antalya, een internationaal topcentrum te ontwikkelen in de film- en kunstindustrie. Door al deze projecten houdt het Antalya in de schijnwerpers en versterkt de reputatie van juiste investering des te meer.

3: Liquiditeit van Onroerend Goed

Of u nu huizen ruilt of op zoek bent naar uw investering in onroerend goed voor de komende jaren, de hoge liquiditeit van vastgoed is gegarandeerd. Als u uw geld in stenen en beton wilt beleggen, kunt u rekenen op een van de meest actieve vastgoedmarkten in Turkije.

Het grote voordeel is dat Antalya niet alleen populair is bij Turkse kopers, maar ook veel andere nationaliteiten, waaronder de Russen, Britten, Europese en kopers uit het Midden-Oosten. Woningverkopers hebben in Antalya een wereldwijde markt om te adverteren en indien uw koper een buitenlandse nationaliteit heeft, zijn er nieuwe en verbeterde bureaucratie procedures om er voor te zorgen dat de deal binnen een week kan worden ondertekend, gestipt en worden afgeleverd.

Uitstekende redenen om onroerend goed in Antalya te kopen

4: Uw Gedroomde Leefstijl Wordt Werkelijkheid

Hoewel er veel financiële voordelen zijn, is een van de meest aantrekkelijke redenen om onroerend goed te kopen in Antalya dat er vele mogelijkheden zijn om uw gewenste levensstijl af te stemmen op uw behoeften, wensen en overtuigingen. De regio van Antalya herbergt vele levensstandaarden ongeacht leeftijd, sociale status of hun achtergrond.

Golfliefhebbers trekken veelal naar Belek, Belek met zijn golfbanen bekend voor de wereldkampioenschappen, terwijl mensen die een rustig leven prefereren liever de wat kleinere kustplaatsen opzoeken, zoals Side of Kemer. Het centrum van Kalkan en Antalya zijn perfect voor luxe privileges, terwijl Alanya een wooncentrum is voor de uitwijker die er het hele jaar door wilt of kan wonen.

Een enorme overvloed aan winkels, uitgaansgelegenheden en bezienswaardigheden betekent dat elke dag anders kan zijn. U kunt alles moeiteloos bereiken via het ultramoderne wegen-, zee- en luchthaven netwerk. En tot slot, vergeet niet het prachtige klimaat, het hele jaar door. Het belichaamt de hart en ziel van het gemeenschapsleven en legt perfect uit waarom Antalya Turkije's mediterrane diamant is. (Zie hier een selectie van vastgoed in Antalya.)

 

Immo Nieuws16.2.2019
Een Russische vrouwelijke kandidate in de running voor het Burgemeesterschap in Alanya
31.1.2019
Ontvangst Turkse Staatsburgerschap 30 dagen via Investering
15.1.2019
Investeren in Commercieel Vastgoed in Turkije: Gids, Hoe-te-doen en Advies
12.12.2018
In Aanbouw Onroerend Goed zijn nu Beschikbaar voor Turks Staatsburgerschap door Investering
1.12.2018
Het Digitale Tijdperk Van de Eigendomsakte Begint in Turkije
12.11.2018
Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan
29.10.2018
'S Werelds Grootste Luchthaven; Int. Luchthaven Istanbul Geopend
1.10.2018
Ons Kantoor in Spanje is Geopend voor Zaken
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!