Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli

Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Kocaeli / CentrumUnieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoUnieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoUnieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoUnieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoUnieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoUnieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoUnieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoUnieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoUnieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoUnieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoUnieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoUnieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Kocaeli / Centrum - videoUnieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-1Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-2Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-3Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-4Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-5Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-6Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-7Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-8Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-9Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-10Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-11Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-12Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-13Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-14Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-15Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-16Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-17Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-18Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-19Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli, Interieur Foto-20
Prijs 1.490.900 €
 • Algemeen Details
 • 6++
 • ZONDER COMISSIE
 • Kocaeli / Centrum
 • 1034 m²
 • 15+3
 • 11
 • 3
 • 1993
 • 4
 • Klaar om te verhuizen
 • 900 mt
 • 23 km
Immo nr. KCO-0006

Top 3 redenen om te kopen

• Eigendomsakte en sleutel klaar
• Geschikt voor een uitgebreide familie met een privézwembad en grote buitenruimtes
• Dichtbij het strand

Triplet 15+3 Villa met privacy en comfort voor uitgebreide gezinnen in Kocaeli

Triplet villa te koop is gelegen in de wijk Darıca, op loopafstand van de hotels, rustplaatsen en de stranden van Bayramoğlu in Kocaeli. Er zijn veel markten, winkels en ziekenhuizen. Villa in Kocaeli ligt op 900 meter van het strand, 1,2 km naar de dierentuin en het botanische park, 5 km naar de technische universiteit van Gebze, 8 km naar de veerhaven van Eskihisar, 11 km naar het winkelcentrum Tuzla Viaport Marina, 15 km naar Piri Reis Universiteit, 19 km naar de Osmangazi-brug en 23 km naar de luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen.

Unieke villa te koop gelegen op 5.480 m² grond en heeft een privé zwembad, barbecueplaats, open haard, parkeerplaatsen binnen en buiten, voetbalveld en een goed ontworpen tuin met fruitbomen zoals olijf-, kersen-, granaatappel- en pruimen . Het biedt een comfortabel leven zonder afbreuk te doen aan de privacy met zijn ruime binnen- en buitenruimtes. Triplet-conceptvilla is ontworpen als drie vrijstaande villa's die met elkaar zijn verbonden door afzonderlijke toegangsdeuren in kelderverdiepingen en terrassen, en elk heeft buitendeuren. Elke villa heeft 5 slaapkamers en een woonkamer.

Type villa

De villa met 15 slaapkamers heeft 3 woonkamers, 3 keukens, 9 badkamers, 3 en-suite badkamers, kleedkamers, opslagruimtes en in totaal 3 terrassen.

Villa in Kocaeli te koop is uitgerust met stalen deuren, jacuzzi, TV-satellietsysteem, laminaat en keramische vloeren, keukenkasten en dubbele beglazing PVC.

Algemene Kenmerken van Unieke villa te koop dichtbij het strand in Kocaeli

Appartement / Kocaeli / Centrum

ZwembadOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsTuinKleedkamerTV SatellietDoucheBarbequeEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 1.490.900 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Onroerend goed in een complex met rijke faciliteiten in KocaeliOnroerend goed in een complex met rijke faciliteiten in Kocaeli59.500 €1+1 dp, 2+1, 2+1 dp, 3+1, 3+1 dp, 4+1 dpBasiskele / KocaeliGoed gelegen luxe woning in Kartepe KocaeliGoed gelegen luxe woning in Kartepe Kocaeli57.900 €1+1, 2+1, 3+1Kartepe / Kocaeli