Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Vastgoed in Turkije te koop

Wij bieden U honderden opties aan villa's en appartementen als Turks vastgoed te koop in Antalya, Alanya, Istanbul, Bodrum, Kemer en Belek. U kunt navigeren tussen de grote keuze aan onroerend goed Turkije aanbiedingen door het gebruik van filtering opties op deze pagina. Wij bieden u als service een Nederlandstalige bezichtigingsreis aan om vastgoed te kopen in Turkije

Vastgoed te koop Turkije is een zeer goede investering. Turkije ontwikkelt zich tot een populair oord bij veel buitenlanders alwaar ze hun vakantie doorbrengen. Vooral de laatste jaren investeren veel mensen in Turks vastgoed, en hieronder vindt u een paar redenen waarom.

Turks vastgoed te koop in Antalya, Alanya, Kemer en Belek. Er is een groot aanbod van vastgoed Turkije en immo in Turkije van Antalya Homes. Onze bedrijf biedt U een Nederlandstalige bezichtigingsreis aan om vastgoed in Turkije te bekijken. Het zoeken naar vastgoed te koop in Turkije is via onze website vrij makkelijk door het opgezet syteem. Men kan selecteren via het laatst toegevoegde vastgoed, of via de prijs van het goedkoopste bovenaan tot het duurste.

Kosten van het Kopen van Vastgoed in Turkije

De prijzen voor woningen zijn vrij laag, in vergelijking met veel andere landen in Europa. De lage prijzen van onroerend goed Turkije maakt het investeren in zaken zoals hotels en bouwpercelen, zeer aantrekkelijk. In de komende jaren zullen de prijzen naar verwachting nog stijgen, omdat dit land uiteindelijk zal toetreden tot de Europese Unie. Het kopen van onroerend goed nu, verzekert een goed rendement op de meeste investeringen binnen een paar jaar.  De interesse in vastgoed van Europese mensen zoals Belgen en Nederlanders neemt ieder jaar nog toe. Vanaf 2004, toen ze er voor het eerst werd toegelaten dat buitenlanders vastgoed kochten in Turkije, werden er ongeveer reeds tienduizend woningen verkocht aan Nederlandse en Belgische klanten.

Wanneer U onroerend goed koopt in Turkije, betaalt u 4% belasting. De taxkosten zijn verdeeld tussen de koper en de verkoper; de helft (2%) door koper en andere helft (2%) door verkoper volgens de wet. Er zijn tevens nog kleine kosten bij het Tapukantoor welke ongeveer 500 Euro bedragen. De Makelaarscourtage bedraagt 3% van de koper en 3% van de verkoper in Turkije.

Turkse Economie

De Turkse economie groeit gestaag en was steeds aantrekkelijk voor vele buitenlandse belangen. De strategische ligging van het land geeft een uitstekende toegang tot de andere wereldmarkten. Het vormt een kruispunt tussen drie continenten, Azië, Europa en Afrika. Een reden voor de enorme economische groei is de toerisme-industrie. Exclusieve 5 sterren hotels, toeristische attracties en historische bezienswaardigheden maken van Turkije een zeer aangename en betaalbare plaats om de vakantie door te brengen.

Immo Turkije is een belangrijke indicatiemaatastaf voor de groei van de laatste jaren. De prijzen van onroerend goed te koop Turkije nemen ieder jaat toe met ongeveer 15%. Dit geldt zowel voor Alanya, Antalya als Istanbul.

Kosten van Levensonderhoud in Turkije

Wanneer u een investering overweegt, zijn de kosten van levensonderhoud tevens een belangrijke factor. In vergelijking met veel landen, zijn de Turkse kosten van levensonderhoud nog erg laag. Dit betekent dat uw geld hier meer waard is, en dat verhoogt uw koopkracht in Turkije. U kunt de aankoop van Turks onroerend goed dat gelijkwaardig of beter is dan een buitenlandse vastgoed, voor een veel lagerere prijs aanschaffen. Maar omdat de economie snel groeit, blijft dit geen jaren meer duren. Het is nu de tijd om te investeren in Turks vastgoed.

Klimaat in Turkije

Het Turkse klimaat is zeer aangenaam, en biedt veel voordelen. De kust aan de Middellandse Zee heeft milde winters en hete zomers. Voor diegenen die houden van outdoor-activiteiten en zwemmen betekent dit dus volop genieten. Dit maakt het gebied zeer populair bij toeristen, en maakt het tot de perfecte plaats om te investeren in vastgoed, zoals hotels, gronden en appartementen. Als u liefhebber bent van sporten zoals skiën, kunt u de bergen opzoeken. Het milde klimaat maakt van Turkije een warme bestemming voor vastgoed.

Huizen te koop in Turkije met Professionele Makelaar in Turkije

Wanneer U onroerend goed in Turkije wil kopen, adviseren wij u om een diep onderzoek te verrichten tussen de verschillende makelaars in Turkije. Helaas zijn er maar weinig makelaars die buitenlanders goed kunnen begrijpen. Antalya Homes is een leidende makelaar in Turkije waarbij Nederlanders en Belgen zich veilig voelen tijdens de aankoop van onroerend goed in Turkije. Bovendien bieden onze professionele medewerkers alle hulp en ondersteuning bij huizen te koop in Turkije en staan ze garant voor het afleveren van de eigendomsakte en het bedingen van de beste condities voor de buitenlandse klanten.

Er is een overvloed aan Turkse huizen te koop. Velen liggen in de nabijheid van het strand of niet ver van het centrum van een stad. Misschien bent u geinteresserd in een woning in Camyuva of appartementen die een spectaculair uitzicht bieden op de bergen. Misschien kan je genieten van een prachtig hotel in Kemer, met de nabijgelegen winkels, strand en restaurants. Vastgoed kopen Turkije kan een gelukkige ervaring betekenen als u de juiste keuze maakt.

Samenvatting van de Redenen om te investeren in vastgoed Turkije

Commerciele panden als een hotel te koop of een winkel met rendement of huurinkomsten in Turkije; aan u de keuze; geeft u uzelf de kans om de Antalya Homes panden te kijken.

Er zijn vele redenen om te overwegen om te investeren in Turks vastgoed. De prijzen zijn veel lager dan in veel andere landen. De lagere kosten van levensonderhoud betekent dat uw koopkracht wordt verhoogd en u iets 'meer' kunt kopen voor minder geld dan in uw eigen land. De sterke economie en het zeer aangename klimaat zijn meer redenen om een onroerend goed in Turkije te overwegen. Echter, de prijzen zullen naar verwachting in de toekomst gaan stijgen, dus vandaag is het een goed moment om te investeren in vastgoed in Turkije.

12345  ... 92

Woningen met BetalingsplanNIEUW!Alle(268)12Maand(184)24Maand(78)36Maand(16)48Maand(4)60Maand(5)( %0 rente )

TypeAlle(914)Appartement(642)Villas(165)Land(23)Commerciële(81)

SlaapkamerAlle914Studio(29)1+1(286)2+1(443)3+1(403)4+1(277)5+1(126)6+(52)

PrijsklasseAlle(914)up to 50.000 €(85)50.000-75.000 €(134)75.000-100.000 €(123)100.000-150.000 €(166)150.000-200.000 €(99)200.000-300.000 €(102)300.000-500.000 €(92)500.000-1.000.000 €(67)1.000.000 €(61)

Toon Alleen Zeezicht Woningen

Stad, GebiedALLE LOCATIES(914)ANTALYA(135)ISTANBUL(293)ALANYA(233)BODRUM(18)BELEK(36)KEMER(21)KALKAN(42)BURSA(42)TRABZON(38)YALOVA(18)ANKARA(26)KOCAELI(9)SAKARYA(2)DUZCE(1)

GA NAAR
TOP