Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Vastgoed in Turkije te koop

Wij bieden U honderden variatie van villas en appartement als Turkse vastgoed te koop in Antalya, Alanya, Istanbul, Bodrum, Kemer and Belek. U kunt navigeren tussen de grote keus van onroerendgoed Turkije aanbodjes met het gebruik van filtering opties op deze pagina. Wij bieden U Nederlandstalig bezichtigingsreis service voor vastgoed kopen in Turkije. Vastgoed te koop in Turkije

Vastgoed te koop Turkije is een zeer goede investering. Turkije ontwikkelt zich tot een populaire plek voor veel buitenlanders hun vakantie door te brengen. Bij de laatste jaren veel mensen investeren in Turks vastgoed, en hier zijn slechts een paar van de redenen waarom.

Turkse vastgoed te koop in Antalya, Alanya, Kemer and Belek. Er is een groot aanbod van vastgoed Turkije en immo in Turkije van Antalya Homes België. Onze bedrijf biedt U Nederlandstalig bezichtigingsreis voor vastgoed in Turkije. Het onderzoeken van vastgoed te koop in Turkije bij deze website is vrij makkelijk met het gebruik van laatst toegevoegd, van goedkoopste bovenaan en duurste bovenaan.

Kosten van het Kopen van Vastgoed in Turkije

De prijzen voor woningen zijn vrij laag, in vergelijking met veel andere landen in Europa. Laag prijzen van onroerend goed Turkije maakt het investeren in zaken als hotels en percelen, zeer aantrekkelijk. In de komende jaren zijn de prijzen naar verwachting aanzienlijk stijgen, omdat dit land uiteindelijk zal toetreden tot de Europese Unie. Het kopen van onroerend goed nu, zal verzekeren een uitstekend rendement op de meeste investeringen binnen een paar jaar. Vastgoed markt zal naar verwachting groeien in 2016, 2017 en 2018. De interest van Europese mensen als Belgen en Nederlanders groeit ieder jaar aan Turkije vastgoed. Vanaf 2004 toen eerst het is toegelaat tot buitenlanders van vastgoed kopen in Turkije, hebben ongeveer 10 duizend huizen zijn gekocht door Nederlandse en Belgische mensen.

Wanneer U gaat een onroerend goed kopen in Turkije, gaat U 4% vastgoed aankoop tax betalen. Tax kosten zijn verdeeld tussen de koper en de verkoper; de helft (2%) door koper en andere helft (2%) door verkoper volgens de wet. Er zijn kleine kosten bij Tapu Office welk kost ongeveer 500 Euro. Makelaars courtage is 3% van de koper en 3% van de verkoper in Turkije.

Turkse Economie

De Turkse economie groeit gestaag en steeds zeer aantrekkelijk zijn voor vele buitenlandse belangen. De strategische ligging van het land geeft een uitstekende toegang tot veel andere wereld markten. Het is een kruispunt van drie continenten, Azië, Europa en Afrika. Een reden voor enorme economische groei is de toerisme-industrie. Exclusieve 5 sterren hotels en toeristische attracties zorgen voor een zeer betaalbare plaats voor vakantie.

Immo Turkije is een belangrijke indicatielampje van het groei bij het laatste jaren. De prijzen van onroerend goed te koop Turkije neemt toe ieder jaat ongeveer 15% algemeen in Alanya, Antalya en Istanbul.

Kosten van Levensonderhoud in Turkije

Wanneer u een ruimte voor investeringen overwegen, de kosten van levensonderhoud is ook een belangrijke factor. In vergelijking met veel landen, de Turkse kosten van levensonderhoud is erg laag inderdaad. Dit betekent dat uw geld wordt meer waard hier, en dat verhoogt de koopkracht in Turkije. U kunt de aankoop van een Turks onroerend goed die gelijk of beter aan buitenlandse vastgoed voor een veel minder geld. Maar omdat de economie snel groeit, kan dit niet lang voor te veel meer jaren. De tijd om te investeren in Turks vastgoed is nu.

Klimaat in Turkije

De Turkse klimaat is zeer aangenaam, en heeft vele goede eigenschappen. De kust aan de Middellandse Zee heeft milde winters en hete zomers. Dit is heel goed voor degenen die outdoor-activiteiten en zwemmen te genieten. Dit maakt het gebied zeer populair bij toeristen, en is de perfecte plaats om te investeren in vastgoed, zoals hotels, gronden en appartementen. Als u genieten van sporten zoals skiën, kunt u reizen naar de bergen. Milde klimaat maakt Turkije een warme bestemming voor vastgoed.

Huizen te koop in Turkije met Professionele Makeelaar in Turkije

Wanneer U wilt kopen onroerend goed in Turkije, adviseren wij U een diepe onderzoek maken tussen de makelaars Turkije. Helaas zijn er weinig makelaars welke die buitenlanders kunnen goed begrijpen. Antalya Homes is een leidende makelaar in Turkije die Nederlanders en Belgen zich veilig kunt voelen bij het aankoop onroerend goed in Turkije. Evenals biedt deze professionele medewerkers huizen te koop in Turkije met veilige koopakte en beste condities voor buitenlanders.

U vindt een overvloed aan Turkse huizen te koop. Velen zijn in de nabijheid van het strand en niet ver van het centrum van een stad. Wellicht wilt u een investering in Camyuva hebben, met appartementen die een spectaculair uitzicht op de bergen aan te bieden. Kunt u uw huurders een zwembad en een wandeling in de tuin. Misschien zou je genieten van een prachtig hotel in Kemer, met de nabijgelegen winkels, strand en restaurants. Vastgoed kopen Turkije mag een gelukkige ervaring als U eentje in Kemer, Antalya bedenkt.

Samenvatting van de redenen om te investeren in vastgoed Turkije

Commerciele panden als hotel te koop of winkel met rendement of huurinkomst in Turkije, geeft U uzelf een kans voor Antalya Homes panden te kijken.

Er zijn vele redenen om te overwegen te investeren in Turks vastgoed. De prijzen zijn veel lager dan veel andere landen. Een lagere kosten van levensonderhoud betekent dat uw koopkracht wordt verhoogd en u kunt uw koopwagen te vullen voor minder geld. Een sterke economie en een zeer aangenaam klimaat zijn meer redenen om Turkije onroerend goed te overwegen. Echter, toekomstige prijzen zullen naar verwachting een veel stijgen, dus vandaag is een goed moment om te investeren vastgoed in Turkije.

12345  ... 70

Woningen met BetalingsplanNIEUW!Alle(171)12Maand(75)24Maand(65)36Maand(35)48Maand(16)60Maand(3)( %0 rente )

TypeAlle(699)Appartement(504)Villas(136)Land(24)Commerciële(35)

SlaapkamerAlle699Studio(25)1+1(214)2+1(354)3+1(337)4+1(214)5+(73)

PrijsklasseAlle(699)up to 50.000 €(93)50.000-75.000 €(169)75.000-100.000 €(105)100.000-150.000 €(111)150.000-200.000 €(47)200.000-300.000 €(42)300.000-500.000 €(54)500.000-1.000.000 €(52)1.000.000 €(41)

Toon Alleen Zeezicht Woningen

Stad, GebiedALLE LOCATIES(699)ANTALYA(261)ISTANBUL(101)ALANYA(135)BODRUM(14)BELEK(35)KEMER(44)KAS / KALKAN(42)YALOVA(6)TRABZON(56)BURSA(5)

GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!