Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen

Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Antalya / DosemealtiVrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Antalya / Dosemealti - videoVrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Antalya / Dosemealti - videoVrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Antalya / Dosemealti - videoVrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Antalya / Dosemealti - videoVrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Antalya / Dosemealti - videoVrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Antalya / Dosemealti - videoVrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-1Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-2Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-3Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-4Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-5Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-6Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-7Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-8Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-9Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-10Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-11Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-12Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-13Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-14Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-15Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-16Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen, Bouw Fotos-17
Prijs 265.600 €
 • Algemeen Details
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Dosemealti
 • 290 m²
 • 5+1
 • 4
 • 1
 • 09/2020
 • 2
 • Klaar om te verhuizen
 • 18 km
 • 15 km
 • 28 km
Immo nr. AYT-967

Top 3 Redenen om te Kopen

• Zwembad en terras van 70 m², Tuin en parkeerplaats van 360 m²
• Groot gezinsvriendelijk met ruime leefruimtes
• Een rustig leven weg van het stadsleven en lawaai

Gloednieuwe 5+1 Villa met Groot Zwembad, Tuin en Terras in Antalya

Luxe villa in Antalya is gelegen op een rustige en stille plek in Döşemealtı. Döşemealtı ligt op ongeveer 18 km van Antalya en is een nieuw ontwikkelde regio. De wijk heeft een rustige en vredige ligging, weg van de stress van de stad. De schone lucht en de verbazingwekkende natuur van de wijk raken mensen. Hoewel dit gebied ver van het stadscentrum ligt, is het vervoer heel gemakkelijk via bussen en privéauto's. Door de toenemende vraag worden in de wijk de laatste tijd veel nieuwe villaprojecten gerealiseerd. Döşemealtı biedt onderdak aan veel nieuwe en luxe villa's die de voorkeur hebben van investeerders en vakantiegangers.

Vrijstaande villa in Antalya ligt dicht bij het centrum van Döşemealtı en alle voorzieningen die u nodig heeft in het dagelijks leven: openbare bazaar, bushaltes, markten, enz. ICCA Pre-school is 3 km, Gulluk Termessos National Park is 5 km, Antalya Zoo is 10 km , De Karain-grot ligt op 15 km, het stadscentrum van Antalya op 18 km, het Konyaalti-strand op 15 km en de internationale luchthaven van Antalya op 28 km afstand. Vanaf de westelijke ringweg bereikt u het strand van Konyaaltı snel.

Privévilla met een rustig leven, weg van het lawaai van de stad, met een oppervlakte van 600 m², een zwembad en een terras van 70 m² en een tuin van 380 m² (met irrigatiesysteem) en een parkeerplaats.

De luxe ontworpen villa bestaat uit 2 verdiepingen en in totaal 290 m² woonoppervlak (135 m² begane grond, 155 m² bovenverdieping).

Villa 5+1 heeft 5 slaapkamers, een woonkamer, een open keuken, een badkamer, 3 en-suite badkamers, een kleedkamer, een wasruimte, een kelder, een terrass en 2 balkons.

Nieuwbouw villa in Döşemealtı is voorzien van vele features zoals de beveiligingscamera, 3-delige keukenapparatuur, automatische zonwering, vloerverwarming, satelliet TV systeem, video intercom, etc.

Algemene Kenmerken van Vrijstaande Villa in Antalya Geschikt voor Grote Gezinnen

Villas / Antalya / Dosemealti

ZwembadParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinKleedkamerRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 265.600 €*Prijs update op 21.09.2020 19:28:22

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Ononderbroken Villa's met Boszicht in Dosemealti AntalyaOnonderbroken Villa's met Boszicht in Dosemealti Antalya255.500 €5+1Dosemealti / AntalyaVerzorgd Huis Omgeven door Natuur in Antalya DosemealtiVerzorgd Huis Omgeven door Natuur in Antalya Dosemealti251.300 €7+2Dosemealti / AntalyaOnlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in AntalyaOnlangs Gerenoveerde Villa Verweven met de Natuur in Antalya300.100 €4+1 dpKepez / AntalyaGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in AntalyaGemeubileerde boerderij met uitzicht op de natuur in Antalya308.100 €4+2Aksu / Antalya