Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

We keep working at home!

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad

Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / OrtahisarVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - video
1.150.000 € % 22
Prijs 899.000 €
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Ortahisar
 • 300 m²
 • 5
 • 5
 • 5
 • 2005
 • Instapklaar
 • 8 km
 • 10 km
 • 15 km
Immo nr. TRB-071

Top 3 Redenen om te Kopen

 Uitzicht op zee en de natuur
 Investeringsmogelijkheid
 De grootste villa in de regio qua interne en externe faciliteiten

Gemeubileerde Villa in Trabzon met Privé Zwembad

Deze luxe vrijstaande villa ligt op een rustige en vredige locatie in Trabzon, weg van het lawaai van de stad. Het is een geweldige kans voor diegenen die willen leven in een bosrijk gebied met de natuur. Het stadscentrum ligt op 10 minuten rijden. Er is geen markt of winkel in de buurt. Deze vrijstaande villa in de wijk Ortahisar is een goede gelegenheid voor diegenen die een vredig gezinsleven willen leiden.

Luxe villa in Trabzon bestaande uit 5 onafhankelijke kamers en keuken kan worden gebruikt als een aparthotel of de kamers kunnen worden verhuurd. Elke kamer heeft een eigen tuin. Luxe vrijstaande villa bevindt zich op 15 km van de internationale luchthaven, 10 km van het strand en 8 km van het stadscentrum.

De Trabzon villa, bestaande uit 5 onafhankelijke kamers en keuken, wordt volledig gemeubileerd verkocht. Badkamers en toiletten zijn beschikbaar in elke kamer. De villa, die in 2005 werd voltooid, werd in 2016 volledig gerestaureerd. De villa, die een eigen tuin heeft, heeft ook een privézwembad. Er zijn 2 depots in de tuin, een veiligheidsclub en een zithoek. De villa gebouwd op 2144 m² oppervlakte kan worden verhuurd voor een hoog bedrag.

Alle gemeubileerde kamers zijn voorzien van airconditioning, badkamer, toilet, balkon, internetverbinding en Tv-satellietsysteem.

Algemene Kenmerken van Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad

Villas / Trabzon / Ortahisar

Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1.150.000 €% 22  Prijs 899.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Vrijstaand Trabzon Huis met Sauna Vrijstaand Trabzon Huis met Sauna 460.000 €8+2Centrum / Trabzon4 Etages Huis Volledig Zeezicht in Ortahisar Trabzon4 Etages Huis Volledig Zeezicht in Ortahisar Trabzon337.800 €5+2Ortahisar / Trabzon