Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad

Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / OrtahisarVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Trabzon / Ortahisar - videoVrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Interieur Foto-1Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Interieur Foto-2Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Interieur Foto-3Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Interieur Foto-4Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Interieur Foto-5Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Interieur Foto-6Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Interieur Foto-7Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Interieur Foto-8Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Interieur Foto-9Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Interieur Foto-10Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad, Interieur Foto-11
1.150.000 € % 22
Prijs 899.000 €
 • Algemeen Details
 • Trabzon / Ortahisar
 • 300 m²
 • 5
 • 5
 • 5
 • 2005
 • Klaar om te bewegen
 • 8 km
 • 10 km
 • 15 km
Immo nr. TRB-071

CAMPAGNE DETAILS

Luxe villa met privé zwembad heeft 22% korting. Die villa geeft je een speciale kans om een prachtig uitzicht op de stad Trabzon te hebben. De volledig ingerichte villa is ontworpen moderne, comfortabele stijl en hoogwaardige materialen. De meubels op de foto's zijn inbegrepen in de verkoopprijs.

U kunt het niet vinden van deze korting bij andere makelaars. Bel ons nu en profiteer van deze mogelijkheid!

Geldig tot 31.5.2018 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

De beschreving van dit vastgoed is leesbaar in Engels.

Algemene Kenmerken van Vrijstaande Villa in Trabzon met Zwembad

Villas / Trabzon / Ortahisar

ZwembadParkeerplaatsTuinAirconditioningTV SatellietDoucheMeubelenBarbequeEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1.150.000 €% 22Prijs 899.000 €*Prijs update op 28.2.2018 13:48:29

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Villas te Koop in TrabzonVillas te Koop in Trabzon855.000 €6+2Yalincak / TrabzonVrijstaande Trabzon Huis met Sauna in het CentrumVrijstaande Trabzon Huis met Sauna in het Centrum460.000 €8+2Centrum / Trabzon