Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Westelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul

Westelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul, Istanbul / BasaksehirWestelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul, Istanbul / Basaksehir - videoWestelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul, Istanbul / Basaksehir - videoWestelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul, Istanbul / Basaksehir - videoWestelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul, Istanbul / Basaksehir - videoWestelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul, Istanbul / Basaksehir - video
Prijs vanaf 141.100 €Geverifieerde prijs
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Istanbul / Basaksehir
  • 76 m² - 160 m²
  • 04/2018
  • 2, 26
  • Instapklaar
  • 15 km
  • 26 km
Immo nr. TIC-121

CAMPAGNE DETAILS

Antalya Homes ® biedt een investeringscampagne met een huurinkomsten garantie in Basaksehir, Istanbul. 

Als u investeert in dit project zal de huurinkomsten garantie als volgt zijn:

Commerciële winkels bieden 5 jaar huurinkomsten garantie.

Bel Antalya Homes voor meer informatie en investeer vandaag nog!

Geldig tot 31.7.2020 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 Redenen om te kopen

 Gegarandeerde huurinkomsten
 Kant-en-klaar
 Investeringsmogelijkheid

Afgewerkte Commerciële Winkels met Huurinkomstengarantie in Basakşehir, Istanbul

De gegarandeerde huurinkomsten commerciële winkels in Istanbul bevinden zich in Basakşehir. Deze regio geniet veel interesse van investeerders vanwege de nabijheid van de TEM-snelweg, de luchthaven van Istanbul en het kanaal van Istanbul. Basakşehir is een soort van nieuwe rijzende ster van Istanbul door de aanwezigheid van groene ruimten, de goede kwaliteit van de infrastructuur en stedenbouw. Deze commerciële winkels betekenen een goede investeringsmogelijkheid.

Dankzij de ligging van het vastgoed dichtbij de luchthaven van Istanbul en het Kanaal van Istanbul, zijn de transportfaciliteiten zeer soepel. De commerciële winkels bevinden zich op 350 meter van het busstation op 1,5 km van de voorstedelijke spoorlijn, 3 km van het centrum van Basakşehir, 4 km van TEM (European Way), 11 km van de E-5 snelweg, 11 km van het kanaal van Istanbul en 15 km van de zee. 26 km naar de luchthaven van Atatürk, 34 km naar de luchthaven van Istanbul, 9 km naar het meer van Kucukcekmece en 10 km naar het meer van Buyukcekmece.

Het commercieel vastgoed te koop bevindt zich in een groot complex direct aan de weg gelegen. Het complex bestaat uit 1.394 appartementen en 86 commerciële winkels. Het is interessant om winkels be zitten die deel uitmaken van een groot project.

Het complex heeft commerciële winkels te koop variërend van 76,34 m² tot 160,15 m².

Algemene Kenmerken van Westelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul

Commerciële / Istanbul / Basaksehir

LiftIn een complexOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinInternetStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 141.100 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel Vastgoed 200 m van de Snelweg E5 in IstanbulCommercieel Vastgoed 200 m van de Snelweg E5 in Istanbul124.500 €Kadikoy / IstanbulAuto Gallerij Winkels in Istanbul Nabij E5 SnelwegAuto Gallerij Winkels in Istanbul Nabij E5 Snelweg115.900 €Esenyurt / IstanbulInvesteringswinkels met Boutique Design in IstanbulInvesteringswinkels met Boutique Design in Istanbul158.500 €Basaksehir / IstanbulWinkels die Huurinkomsten Garanderen in IstanbulWinkels die Huurinkomsten Garanderen in Istanbul245.900 €Beylikduzu / Istanbul