Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Westelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul

Westelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul, Istanbul / BasaksehirWestelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul, Istanbul / Basaksehir - videoWestelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul, Istanbul / Basaksehir - videoWestelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul, Istanbul / Basaksehir - videoWestelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul, Istanbul / Basaksehir - videoWestelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul, Istanbul / Basaksehir - video
: op aanvraag
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Istanbul / Basaksehir
  • 76 m² - 160 m²
  • 04/2018
  • 2, 26
  • UITVERKOCHT
  • 15 km
  • 26 km
Immo nr. TIC-121

Top 3 Redenen om te kopen

 Gegarandeerde huurinkomsten
 Kant-en-klaar
 Investeringsmogelijkheid

Afgewerkte Commerciële Winkels met Huurinkomstengarantie in Basakşehir, Istanbul

De gegarandeerde huurinkomsten commerciële winkels in Istanbul bevinden zich in Basakşehir. Deze regio geniet veel interesse van investeerders vanwege de nabijheid van de TEM-snelweg, de luchthaven van Istanbul en het kanaal van Istanbul. Basakşehir is een soort van nieuwe rijzende ster van Istanbul door de aanwezigheid van groene ruimten, de goede kwaliteit van de infrastructuur en stedenbouw. Deze commerciële winkels betekenen een goede investeringsmogelijkheid.

Dankzij de ligging van het vastgoed dichtbij de luchthaven van Istanbul en het Kanaal van Istanbul, zijn de transportfaciliteiten zeer soepel. De commerciële winkels bevinden zich op 350 meter van het busstation op 1,5 km van de voorstedelijke spoorlijn, 3 km van het centrum van Basakşehir, 4 km van TEM (European Way), 11 km van de E-5 snelweg, 11 km van het kanaal van Istanbul en 15 km van de zee. 26 km naar de luchthaven van Atatürk, 34 km naar de luchthaven van Istanbul, 9 km naar het meer van Kucukcekmece en 10 km naar het meer van Buyukcekmece.

Het commercieel vastgoed te koop bevindt zich in een groot complex direct aan de weg gelegen. Het complex bestaat uit 1.394 appartementen en 86 commerciële winkels. Het is interessant om winkels be zitten die deel uitmaken van een groot project.

Het complex heeft commerciële winkels te koop variërend van 76,34 m² tot 160,15 m².

Deze winkels zijn UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Westelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid Istanbul

LiftIn een complexOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinInternetStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Nieuwbouw Winkels in Istanbul Nabij Sociale VoorzieningenNieuwbouw Winkels in Istanbul Nabij Sociale Voorzieningen45.200 €Esenyurt / IstanbulCommerciële Winkels in Residentieel Complex in IstanbulCommerciële Winkels in Residentieel Complex in Istanbul78.000 €Esenyurt / IstanbulCommerciële Hotelkamers met Investeringskansen in IstanbulCommerciële Hotelkamers met Investeringskansen in Istanbul79.300 €1+1, 2+1Esenyurt / IstanbulStraatkantwinkels met Huurgarantie in IstanbulStraatkantwinkels met Huurgarantie in Istanbul81.200 €Basaksehir / Istanbul