Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Winkels te koop in een luxe complex in Avcılar, Istanbul

Winkels te koop in een luxe complex in Avcılar, Istanbul, Istanbul / Avcilar
Prijs vanaf 113.000 €Geverifieerde prijs
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Istanbul / Avcilar
  • 76 m² - 176 m²
  • 2019
  • Instapklaar
  • 2 km
  • 50 km
Immo nr. IST-502

Top 3 redenen om te kopen

• Winkels met huurders
• Actieve locatie
• Op loopafstand van de hoofdstraat

Centraal gelegen ultra luxe winkels te koop in Avcılar

Winkels te koop in Istanbul bevinden zich op een centrale locatie in Avcılar. De wijk, die elke dag meer en meer mensen trekt dankzij zijn prestigieuze woonruimtes en centrale ligging, is een van de favoriete wijken van de Europese kant met zijn ligging tussen het Küçükçekmece-meer en de Zee van Marmara, nabijheid van E-5, openbaar vervoercentra in de wijk, nieuw gebouwde luxe woonprojecten en sociale voorzieningen. en is een investeringsmogelijkheid geworden.

Winkels te koop in Avcılar liggen op loopafstand van alle sociale en dagelijkse behoeften, terwijl 380 meter van de snelweg E-5, 600 meter van het metrobusstation, 700 meter van het winkelcentrum Pelican Mall, 1 km van de universiteit van Istanbul en 50 km van de luchthaven van Istanbul.

Ziekenhuizen in de regio: Avcılar Hospital, Avcılar Private Anadolu Hospital, Medicana Avcılar Hospital, Private Doğa Hospital, Özeş Vera Medical Center, Doğuş Medical Center, Asya Eye Hospital, Private Ethical Life Medical Center en Fresenius Private Avcılar dialysecentrum.

Scholen in de regio: Istanbul University Avcılar Campus, Doğa College, Okyanus College, Firuzköy Concept College en Mektebim Schools Avcılar Campus.

Winkelcentra in de regio: Pelican Shopping Centre, Evpark Shopping Centre, Torium Shopping Centre, Eskidji Bazaar Avcılar, Marmara Park Shopping Centre, Mall of Istanbul, Metropol Shopping Centre en Perlavista Shopping Centre.

Winkels te koop in Istanbul hebben vierkante meters variërend van 76 tot 176 vierkante meter. De commercials in het ultra-luxe landgoed van 4 blokken zijn uitgerust met veel functies die een bedrijf nodig kan hebben, zoals open en gesloten parkeerterreinen, 24/7 bewakings- en beveiligingscamera's en een eigen generator. Daarnaast omvat het project een fitnessruimte, sauna en stoomkamer, zwembad, hobbyruimtes, café en sociale ruimtes, loopbruggen en een tuin met zwembad.

Algemene Kenmerken van Winkels te koop in een luxe complex in Avcılar, Istanbul

Commerciële / Istanbul / Avcilar

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuin
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 113.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel vastgoed in een winkelcentrum in Tuzla IstanbulCommercieel vastgoed in een winkelcentrum in Tuzla Istanbul98.400 €Tuzla / IstanbulStraatkantwinkels met Huurgarantie in IstanbulStraatkantwinkels met Huurgarantie in Istanbul85.100 €Basaksehir / IstanbulCommercieel Vastgoed 200 m van de Snelweg E5 in IstanbulCommercieel Vastgoed 200 m van de Snelweg E5 in Istanbul126.900 €Kadikoy / IstanbulCommercieel Vastgoed in Nieuwe Centrum IstanbulCommercieel Vastgoed in Nieuwe Centrum Istanbul143.700 €Basaksehir / Istanbul