Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Zeekant Ultra Luxe Appartementen en Villa

Zeekant Ultra Luxe Appartementen en Villa, Istanbul / AvcilarZeekant Ultra Luxe Appartementen en Villa, Istanbul / Avcilar - videoZeekant Ultra Luxe Appartementen en Villa, Istanbul / Avcilar - videoZeekant Ultra Luxe Appartementen en Villa, Istanbul / Avcilar - videoZeekant Ultra Luxe Appartementen en Villa, Istanbul / Avcilar - videoZeekant Ultra Luxe Appartementen en Villa, Istanbul / Avcilar - videoZeekant Ultra Luxe Appartementen en Villa, Istanbul / Avcilar - videoZeekant Ultra Luxe Appartementen en Villa, Istanbul / Avcilar - videoZeekant Ultra Luxe Appartementen en Villa, Istanbul / Avcilar - video
Deel pagina
Algemene Fotos
: op aanvraag
  • Algemeen Details
  • Istanbul / Avcilar
  • 180 m² aan 420 m²
  • 3+1, 4+2, 6+2, 7+2
  • 2015
  • UITVERKOCHT
Immo nr. IST-082

Ultra Luxe Zeekant Appartementen en Villa in de Buurt van Avcilar

Luxe project is gelegen in Avcilar Denizkoskler. 5 minuten van het Istanbul Ataturk Luchthaven en op 500 meter van Avcilar Marina. Het project bevindt zich in het centrum van Avcilar, alle sociale voorzieningen zijn heel dichtbij zoals restourants, winkelen winkels, markten, maar die u toelaat om een leven van rustig en comfortabel te leiden.

Overdekte parkeerplaats, buitenzwembad, een conciërge en veiligheidsdiensten zijn er om een comfortabel leven te leiden.

Daarnaast is er een groot groen gebied met uitzicht op zee en wandelroutes op het terrein.

In totaal 8 blokken tot 5 verdiepingen woningen zijn bestaan in een luxe project van Istanbul. Project waarbij een vrijstaande triplex villa, 16 duplex, 16 triplex en 8 (3+1) appartementen met terras of tuin opties beschikbaar.

Deze woningen zijn UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Zeekant Ultra Luxe Appartementen en Villa

TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen in een Mooie Groene OmgevingAppartementen in een Mooie Groene Omgeving196.000 €2+1, 3+1Zekeriyakoy / IstanbulAppartementen en Villas Geneste met de NatuurAppartementen en Villas Geneste met de Natuur222.500 €1+1, 2+1, 3+1Zekeriyakoy / IstanbulRijtjeshuizen met Eigen TuinRijtjeshuizen met Eigen Tuin321.500 €3+1 tpBasaksehir / IstanbulVrijstaande en Halfvrijstaande Huizen in Beylikduzu met JachthavenVrijstaande en Halfvrijstaande Huizen in Beylikduzu met Jachthaven428.500 €3+1 dp, 5+2, 6+2Beylikduzu / Istanbul