Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya

Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Antalya / LaraZeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Antalya / Lara - videoZeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Antalya / Lara - videoZeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Antalya / Lara - videoZeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Antalya / Lara - videoZeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Antalya / Lara - videoZeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-1Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-2Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-3Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-4Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-5Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-6Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-7Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-8Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-9Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-10Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-11Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-12Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-13Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-14Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-15Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-16Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-17Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-18Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-19Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-20Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya, Interieur Foto-21
Prijs 172.500 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Lara
 • 175 m²
 • 3+1
 • 2
 • 3
 • 11
 • Ready to move
 • 7 km
 • 3 km
 • 13 km
Immo nr. AYT-2012

Driezijdige flat met glazen balkons op een uitstekende locatie in Antalya

De flat te koop is gelegen in de wijk Barınaklar in de wijk Lara in Antalya. Het gebied biedt een breed scala aan sociale en dagelijkse voorzieningen, zoals een winkelcentrum, kust, postkantoren, markten, cafés, openbare bazaars en winkels. Bovendien is het gebied een hotspot voor investeerders dankzij de zeer winstgevende investeringsmogelijkheden.

Zeezicht appartement is op loopafstand van de kust, bushaltes en geldautomaten. Flat in Antalya ligt op 300 meter van het TerraCity-winkelcentrum, 500 meter van de kust, 7 km naar Kaleiçi (oude stad), 13 km naar de internationale luchthaven van Antalya, en 5M Migros-winkelcentrum, en 3 km naar het strand van Lara.

Het wooncomplex heeft een goed ontworpen grote tuin, een buitenzwembad, een parkeerplaats buiten, een conciërge, 24/7 beveiligingsdiensten ondersteund door camera's, zitgedeeltes en een lift.

Type flat

3 slaapkamer appartement heeft een woonkamer, een aparte keuken, 2 badkamers, een kelder, een wasruimte en 3 balkons.

Appartement te koop, met glazen balkons, voorzien van keukenapparatuur, inbouwkast, stalen deur, spot- en ledverlichting, internetsysteem, douchecabine, zonwering, TV-satellietsysteem, aardgas, combi, waterzuiveringssysteem.

Algemene Kenmerken van Zeezicht appartement te koop met ruime kamers in Lara Antalya

Appartement / Antalya / Lara

LiftZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinRolgordijnenTV SatellietDoucheKeukenapparatuurInternetBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 172.500 €*Prijs update op 1.02.2021 16:51:46

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Gezellige Appartementen Nabij Sociaal Leven in Lara AntalyaGezellige Appartementen Nabij Sociaal Leven in Lara Antalya171.700 €4+2 dpLara / AntalyaZonovergoten appartement met luxe interieur in AntalyaZonovergoten appartement met luxe interieur in Antalya167.300 €3+1Lara / AntalyaLuxe Konyaalti Appartementen in Residenteel ComplexLuxe Konyaalti Appartementen in Residenteel Complex175.000 €4+1 dpKonyaalti / AntalyaInstapklaar 3+1 Appartement met aardgas in Lara AntalyaInstapklaar 3+1 Appartement met aardgas in Lara Antalya179.500 €3+1Lara / Antalya