Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Zeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak

Zeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / KargicakZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak, Alanya / Kargicak - video
Prijs vanaf 375.000 €
  • Algemeen Details
  • Alanya / Kargicak
  • 225 m²
  • 3+1
  • 2
  • 2
  • Onder constructie
  • 2 km
  • 3 km
  • 30 km
Immo nr. ALN-321

Top 3 Redenen om te Kopen

• Uniek uitzicht op zee
• Privé zwembad
• Rijke complex functies

Luxe Villa's in Wooncomplex op eeb Geweldige Locatie van Alanya, Kargıcak

Villa's met uitzicht op zee zijn gelegen in Kargıcak, Alanya. Deze regio in Alanya staat bekend om zijn villa's. De villa biedt een prachtig uitzicht op zee en is verweven met de natuur. Bovendien is deze streek een gebied in volle ontwikkeling met moderne huisprojecten en een rijke infrastructuur.

De villa's van Alanya zijn te vinden op 3 km van het strand, 2 km van het centrum van Alanya en 30 km van de luchthaven Alanya-Gazipaşa. De Alanya villa's liggen op 5 minuten rijden van alle dagelijkse voorzieningen, zoals transportfaciliteiten, markt, cafe en restaurants.

Het wooncomplex bestaat uit 4 privé villa's. Elke villa is gebouwd op een terrein van 550 m². Het complex bevat veel rijke faciliteiten zoals een 24-uurs camerasysteem, generator, spa, parkeerplaats in de open lucht, een speeltuin, een Turks bad en een goed ontworpen tuin.

Er is slechts één type villa beschikbaar in dit complex

De villa met 3 slaapkamers bedraagt 225 m².

De luxe villa's bieden een geweldig uitzicht op de zee en de natuur. De villa's hebben een modern interieur en zijn omgeven door groen. De vrijstaande villa's bevatten tevens een privézwembad, een parkeerplaats, airconditioners en een brandmeldinstallatie.

Algemene Kenmerken van Zeezicht Villa's met Privé Zwembad in Alanya Kargicak

Villas / Alanya / Kargicak

ZwembadIn een complexOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningDoucheBalkonStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 375.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in AlanyaKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya373.000 €2+1Bektas / AlanyaLuxe Centrale Villa's met Zee en Kasteelzicht in AlanyaLuxe Centrale Villa's met Zee en Kasteelzicht in Alanya369.000 €5+1 trpCentrum / AlanyaGrandioos Uitzicht op Zee en Kasteel Triplex Villa in AlanyaGrandioos Uitzicht op Zee en Kasteel Triplex Villa in Alanya400.000 €7+2Kestel / AlanyaNieuwe Villa's te Koop AlanyaNieuwe Villa's te Koop Alanya402.000 €3+1Kargicak / Alanya
Werken Bij Ons? Welkom!