Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya

Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / KargicakZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Alanya / Kargicak - videoZeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-1Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-2Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-3Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-4Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-5Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-6Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-7Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-8Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-9Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-10Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-11Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-12Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-13Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-14Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-15Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-16Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya, Interieur Foto-17
Prijs vanaf 231.000 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Kargicak
 • 175 m²
 • 4+1
 • 3
 • 2
 • 09/2019
 • 2
 • Onder constructie
 • 17 km
 • 4 km
 • 30 km
Immo nr. ALN-302

Top 3 Redenen om te Kopen

• Perfecte locatie
• Privé zwembad
• Hoogwaardige apparatuur en vakmanschap

4+1 Villa's te koop in Alanya met Ruime Woonkamer

De villa's met uitzicht op zee bevinden zich in Alanya, Kargicak. Kargicak is een van de meest gewenste districten in Alanya. Kargicak wordt omringd door sociale voorzieningen en is heel het jaar door in trek. Als u een villa wilt kopen, is Alanya de beste optie.

De hoogwaardige villa's van Alanya zijn te koop op 17 km van het stadscentrum, 4 km van het strand, 30 km van de luchthaven Gazipasa en 140 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het complex heeft een oppervlakte van 2920 m² en bestaat uit 4 privévilla's en 2 blokken. Het complex heeft veel faciliteiten zoals een gemeenschappelijk zwembad, een parkeerplaats en een conciërge. De hoogwaardige villa's bieden uitgebreide faciliteiten, zoals een privézwembad en een goed ingerichte tuin.

Er is slechts één type villa

Villa met 4 slaapkamers is 175 m² met een open keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer, een balkon en een terras.

De villa's met uitzicht op zee zijn uitgerust met een hoog kwalitatief interieur zoals stalen deuren, keukenkasten, douchecabines en TV-satellietsystemen.

Algemene Kenmerken van Zeezicht Villa's op Perfecte Locatie in Alanya

Villas / Alanya / Kargicak

ZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsTuinTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 231.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD

Webinar About Buying Property in Turkey

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Duplex Villa's Uitkijkend over Zee in Kargicak, AlanyaDuplex Villa's Uitkijkend over Zee in Kargicak, Alanya220.000 €4+1Kargicak / AlanyaZeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in AlanyaZeezicht Vrijstaande Villa's met een Ruim Terras in Alanya200.000 €3+1 dpKargicak / AlanyaVilla's met Privé Zwembad temidden Natuur in AlanyaVilla's met Privé Zwembad temidden Natuur in Alanya269.000 €4+1Demirtas / AlanyaLuxe Centrale Villa's met Zee en Kasteelzicht in AlanyaLuxe Centrale Villa's met Zee en Kasteelzicht in Alanya276.300 €5+1 trpCentrum / Alanya